Това е ПИСМО-то, ежедневният преглед на социалните мрежи. С какво ли да почнем – с новините. Гратисчиите взеха първите си жертви…

… а може би си заслужава (колкото тези 1,60 лв. да не си заслужават).

Най-крещящият исторически геноцид продължава в Скопие. Плачем.

Обещания, обещания …

Адам Лейтън постави нов световен рекорд, като за 24 часа успя да посети 12 държави, използвайки самолети, влакове и автобуси. Британецът започна своето пътешествие от град Перл, Германия. А след това дойде ред на Франция,Белгия и Люксембург, Холандия, Дания, Швеция, Копенхаген, Полша, Словакия, Чехия, Унгария иии Австрия…

В последният ден на май ваканцията се усеща все по-близо.

Хм… Това трябва да се пробва.

Актьорът от Бъфи, убийцата на вампири – Том Ленк, се превърна в звезда в социалките, след като се “преобрази” в някои от най-популярните си колежки. Харесваме го повече от оригинала.

Любов ли е да я опишеш – изглежда връзката между Бруклин Бекъм и Клоуи Мориц се задълбочава все повече. А двамата вече се оглеждат един в друг.

А друга любов придобива нови измерения. Джони Деп получи огромна подкрепа от дъщеря си Лили Роуз и бившата си съпруга Ванеса Паради, след обвиненията от бъдещата му бивша Амбър Хърд. Тя заведе дело за развод след 15-месечен брак с актьора и го обвини в домашно насилие, като си поиска и издръжка.

Поздрав – хубав да ти е денят.

Ако не ти е стигнало или пък не успя да откриеш кого да следваш, ако се интересуваш от футбол – помислили сме и за това. Проучихме вместо теб 10 български журналисти плюс един футболист-журналист, чийто постове трябва да четеш – виж ги тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg