Здрасти. Понеделнишки събрахме всичко по-интересно от социалките, което си пропуснал през уикенда, докато се радваш на хубавото време. Имаме от всичко по много, така че настанявай се удобно.
Бойко е Чоков – ако се съмняваш разбери повече от текста на Полина Паунова с клик 
тук.

Кич, гротеска, послание към извънземните или нещо повече? Отговорът с клик тук.

В ПИСМО-то място намират и практични и умни съвети:

А историята помни времена, в които…


А ти как прекара този уикенд?

Енрике сигурно си е поплакал. Реал с 11-ата европейска титла след драматични дузпи, а виновникът за последната точка публикува това:

Светът се нуждае от повече такива силни дами:

Гимнастичките на Ина Ананиева взеха златото и във финала на пет ленти. Златните момичета за последен път излязоха пред българска публика. Както е известно, след края на настоящия сезон те ще прекратят активна спортно-състезателна кариера.

След отпадането от Ролан Гарос, хасковлията бе уловен от бдителни фотографи с любимата Никол из улиците на френската столица Париж. По-късно певицата категорично отказа коментар за връзката си с българския тенисист, като изтъкна пред журналисти, че подобен род въпроси са твърде лични и не желае да говори по тях.

Малкото момиченце на Скалата порасна и вече се прехласва по рисунките върху баща си.

Бритни Спиърс не е изглеждала по-добре от години. Въобще не ни се мисли какво ще стане, ако пак прибегне до прическа нула номер.

Ако не ти е стигнало или пък не успя да откриеш кого да следваш, ако се интересуваш от футбол – помислили сме и за това. Проучихме вместо теб 10 български журналисти плюс един футболист-журналист, чийто постове трябва да четеш – виж ги тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg