Здрасти, пак сме ние и пак е понеделник. Не ни остава нищо друго освен да приемем факта, че тази седмица ще е от нормалните работни и ще си удължим уикенда до вторник. Преди това – накратко обобщихме истерията около представянето и класирането ни на четвърто място в конкурса Евровизия. Мнения имаше всякакви:

Но все пак Поли успя да обедини българите на три морета. 

Същата вече може да се похвали, че е пяла на една сцена с Джъстин Тимбърлейк. Последната му песен – Can`t stop the feeling, към филмчето Trolls, в което Джъстин дава гласа си, не спира да се върти в редакцията на егоист.

А съвсем скоро разбрахме, че талантливият Орлин Павлов е в актьорския състав, който озвучава най-новата анимация на Дисни -The Secret Life of Pets. С гласът на Орлин ще говори главният герой – кучето Макс. 

Благодаря ти, София, че ми даде втори шанс – така Енрике Иглесиас се извини за закъснението си на предишния концерт у нас, но за фалшивото припяване нищо не спомена.

Супермоделът Кара Делевин се завърна на модния подиум, макар и в депресия. От последните ѝ постове в инстаграм разбираме, че се лекува успешно в увеселителния парк.

Всичко е един голям цирк, без да обиждаме изкуството.

Работата в екип винаги уцелва десетката.

А тази снимка ужасно много ни напомня за нашенски кадър от близкото минало.

Все се надяваме на по-добро бъдеще.

Ето как то може да се случи. Да живеят жените:

Хубав ден.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg