Здрасти. Сигурно си на работа и хич не ти е до Добър ден, но времето има друго намерение. Стига де, знаем как се отработват съботните дни. Предлагаме ти леко разтоварване с ПИСМО-то днес:

Хубавата жена възмути Кан и привлече всички погледи върху голите си крака. Джулия Робъртс наруши невъзмутимо строгите модни правила, особено след злополучната случка от миналата година, когато няколко жени на средна възраст не бяха допуснати на премиерата на филма Carol, защото носели обувки с плоски подметки. Актрисата присъства за първи път на фестивала, но това не ѝ попречи да стане център на внимание пред стълбите на Palais des Festivals.

Другата чаровница, която се разходи малко несръчно по червения килим, бе съпругата на Джордж Клуни – адвокатът по човешки права Амал Клуни.

Фенове и колекционери ще наддават за ръкопис на текст на Джон Ленън, пиано на Лейди Гага, писмо, писано от Кърт Кобейн в защита на жена му Кортни Лав. Част от очакваните приходи при продажбата на пианото на Гага ще отидат във фондацията на певицата Born This Way, насочена към младите хора проблеми свързани с агресията, самочувствието.

Двама гиганти от социалните мрежи в най-миниатюрната стая. Любопитно какви са ги вършили тези двамата.

Скоро след татуировката под окото бившият на Селена – Джъстин Бийбър, реши да се поскита бос из парка в Бостън и да нахрани катериците по залез слънце. Босите крака не ни изненадаха като тези на Джулия Робъртс, певецът си пуска и голи селфита. Напоследък тийн любимецът призна, че се чувства като животно в зоопарк и има нужда да бъде себе си. Човек откача и почва да се катери по дърветата.

Феновете изглеждат не по-малко объркани, особено след като Бийбър обяви, че спира да се снима с тях.

Под тези магически пръсти не може да излезе нищо лошо.

Дано Coldplay имат късмета след 30 години да направят юбилейно турне като това на Guns’n’Roses.

Дрейк и баскетболно табло – трябва да се изгледа.

Познато ли ти е? Трябва си спорт за тая работа.

Все ще намерим местенце и за един научен опит.

Рязко сменяме темата, настроението и изгледа. Архитектурата на Трявна не се среща толкова често в туитър, колкото ни се иска. За това сега ти я пускаме.

Тази работна седмица няма край.

Чао.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg