Това е ПИСМО #79. Поднасяме ти за закуска най-доброто от социалните мрежи през изминалото денонощие. Спа ли добре? Защото ако не си имаме отговор – клик тук:

Денят започва с няколко добри идеи за родния туризъм. Може да хвърлиш едно око с клик тук:

Съвсем скоро часовете по физическо ще станат много по-приятни и посещаеми – виж тук

Човек не може от всичко да разбира, но какво пък:

Още спорт: Дерек Чисора не успя да се сдържи и се опита да провокира Кобрата още на пресконференцията вчера. С нетърпение очакваме събота, когато ще гледаме срещата на ринга между #PulevChisora

Тъжна вест – Dear Mama се събра със сина си Тупак. Черната пантера Афени Шакур има изключителна роля в живота на един от най-великите музиканти за всички времена.

Тук черна пантера няма, но всякаква прилика с действителни мъпети не е случайна:

Защо ти е колело, когато може да се качиш на такова чудо. Изглежда, че да яхнеш метлата не е много лесно:

Като стана дума за магически метли и пръчки, този път жалеем за Ремус Лупин – един от най-симпатичните герои в поредицата за Хари Потър. Авторката Роулинг, която си е създала традиция на всеки втори май да се извинява на почитателите си за смъртта на някой неин обичан литературен герой.

Шести пореден албум на Бионсе оглави класацията на Билборд. Изненада няма. Ето защо трябва да завъртиш Lemonade поне веднъж (клик тук):

И като попаднахме на снимките от Мет Гала 2016 в Ню Йорк – няма спиране. Модната вечер на Метрополитън бе на тема Човекът и Машината: модата в ерата на технологиите. Нагледахме се на какво ли не, но ти желаем да попаднеш сврян в ъгъла с такава компания:

Имаше и доста по-смели решения. Например:

Можем да ти пуснем още кадри, но ето ти финала. Кралиците на вечерта в един кадър:

До утре.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg