Петък е жена, която неуморно си чакал. Извървял си дълъг път до прага ѝ, както The Proclaimers пеят – But I would walk 500 miles аnd I would walk 500 more. Тя добре знае, че си вперил поглед във входната врата, с търпение на шаолински монах, почти изпаднал в състояние на медитация. Всичко това, докато тя изправя всеки ръб, заглажда кичурите на косата си и закопчава бавно каишката на обувката, около тънкия си глезен. Да, петък е точно толкова мечтателен и точно толкова кратък, докато я хванеш за ръката, вече ти е останал само мирисът на парфюм от врата ѝ.

ще те сложамежду две огледала,за да те гледамдо безкрайност

Публикувахте от Христо Блажев в 24 януари 2018 г.

А когато живееш своя бленуван петък, вечерта те очаква тиха, за да утоли жаждата ти… внезапно нахлува тъпо усещане. Чувстваш се като в един от онези вицове, където еди-кой си и еди-кой си влизат в бар – пак си чул думата джендър. Ако бяхме приели Истанбулската конвенция, може би щеше да се замислиш, но в момента така ти е причерняло пред очите, че ясно си представяш как разбиваш устата на тоя всезнайко.

много се радвам че клета майка балгария откри третия пол. и сега въображението на цялото българско човечество е похитено…

Публикувахте от Иванка Курвоазие в 24 януари 2018 г.

А най-смешното в целия тъпизъм, в който се давим, са иранаските травестити, които само чакали да подпишем истанбулската …

Публикувахте от Теодор Михайлов в 25 януари 2018 г.

Значи не ви притеснява перверзията, че управляващите се крепят от медиите на депутат от опозицията, но въображаемият „трети пол” не ви дава миг покой.

Публикувахте от Christo Komarnitski в 24 януари 2018 г.

Джендър е човек, който:- се къпе всеки ден- говори на Ви на непознати- не плюе- не мляска- не си хвърля фаса през с…

Публикувахте от Теодор Михайлов в 25 януари 2018 г.

А ще има ли медицинска специалност гинекурология?

Публикувахте от Samuil Petkanov в 25 януари 2018 г.

Истанбулската конвенция и Софийската корупция влизат в един бар

Публикувахте от Valdes Radev в 25 януари 2018 г.

Но остави! Сутрин главата вече не те боли от махмурлук, а от дългите спорове – защо Пирин не е Алпите, що е то социален пол и всички зле скалъпени лъжи на Кабинета “Борис(ов) Три”.

Публикувахте от Ivan Ivanov в 25 януари 2018 г.

Останала ни е една външна политика, която внася малко цвят върху скучните ни чорапи. Освен това сме почти убедени, че Джъстин Трюдо се харесва и на мъжете. Занемей, сърце! БПЦ ще прочете и ще ни отлъчи!

На икономическия форум в Davos Seaworth ще доде ли тая с драконито?

Публикувахте от Samuil Petkanov в 25 януари 2018 г.

"Ангажирани с подобряването на състоянието на света". Чорапчетата на канадския премиер Джъстин Трюдо, снимани на фона на…

Публикувахте от Georgi Milkov в 25 януари 2018 г.

Давос ли, Давос, балканджи Йово…Истинският патриот пие текилата с лук и чубрица!

Публикувахте от Luben Dilov-junior в 25 януари 2018 г.

Да, животът си има свои собствени правила. Една грешна стъпка и гърмиш като патладжан във фурна. Но в петък е различно, може всичко – да е лято, посред зима.

 

Не мога да угодя на стомах и черен дроб, какво остава за жена

Публикувахте от Yordan Shopov в 25 януари 2018 г.

Добре, де, на точно тея мъже може и да им е все тая за Трюдо…

Lots of love от красивата австралийка Миранда Кер, по повод националния празник на Австралия. Любов и за тебе, по повод празника на майстора!