На душата ѝ трябва простор. А в това време дрехите се перат дълго и  изсъхват все по-бавно. Тая героиня на Стефан Цанев, вечно плачеща за бяло и чисто, скоро би намерила покой.

It’s a new day, it’s a new life – си припяваше леля Мария от рекламата за пране. Но както знаем, след уикенди като тези, ще ѝ върви на петна от вино и мирис на жасмин.

Има едни очарователни сутрини, които започват в 7.20ч, с широко отворени за проветрение врати, изпрани чаршафи, от които…

Публикувахте от Polina Paunova в 25 ноември 2017 г.

Събота вечер.Леко хипстерска кръчма. Червено вино, нова книга, джолан, Ливърпул-Челси без звук, соул, батерията-ми-пада и любимото същество.Всичко ще е наред.

Публикувахте от Letiashtata Kozzila Erato в 25 ноември 2017 г.

листата на бонсая жълтеяткато лунатакоято се спуска над просторас изпраните ти ризичакам утротода избели лунатаа листатада раззелени.

Публикувахте от Елена Зелена Бърдарова в 26 ноември 2017 г.

   Докато сме заменяли слогана “Чисто бяло и здраво” с навалицата на черния петък, се е прокраднал и кибер понеделникът на разпродажба.

Петъци черни.Съботи спрели.Нищо модерно -сняг от неделя.Времето нямацел и посока.Петък за двамавече е стока.Сняг от неделя.Скъпо – от утре.Как се споделяшесъбота сутрин?Добромир Банев

Публикувахте от Dobromir Banev в 24 ноември 2017 г.

Едните трупат в потребителската кошница, другите – в бидона, а трети търкат лотарийни билетчета. Въпросът е от кои процентът е по-висок и от някой изобщо става ли чеп за зеле…

Имате избор! Или да сте дебили (по БСП – Иво Христов професор), или да останете в България и да не ставате и за чеп за зеле, или да сте платени протестъри (по ГЕРБ – Рашидов). Избор има!

Публикувахте от Асен Генов в 26 ноември 2017 г.

Веднъж един българин така търкал билетчето, че открил огъня.

Публикувахте от Yordan Shopov в 26 ноември 2017 г.

Положението е “И ти ли, Бруте?”, но нашият е друг Цезар. Въпрос на време е “лудият император” Гай Дражко да нахрани зверовете с живи хора, а по-късно да провъзгласи коня си за сенатор.

Само да ви се похваля, че и моята версия на Калигула мина при огромен успех…

Публикувахте от Dragomir Simeonov в 24 ноември 2017 г.

Триптих – смисълът на живота, под въздействието на @опиум.

И един съвет от Даян Крюгер. Подкрепяме я с две ръце… и с цяло гърло.

A post shared by Diane Kruger (@dianekruger) on

Имаш до 240 символа да си паднеш по мен, а през това време аз ще разгледам инстаграма ти. “Търкулнало се гърнето, та си намерило похлупак” си има съвременна трактовка – match-ването в тиндър.

Понякога любовта, минавайки през стомаха, си остава завинаги там. И когато усетиш “пърхащите пеперуди”, значи е време да хапнеш нещо.

"Е… НЕМА ТАКОВ КОМПИР" 🥔😂

A post shared by Daniel Petkanov (@daniell_petkanov) on

Коледа е по-симпатична, когато не започва с Jingle bells в началото на Октомври. Освен това, празничното настроение се усеща, когато реалистът мъничко се е размечтал.

Още 4 къпания до Коледа

Публикувахте от Yordan Shopov в 26 ноември 2017 г.

 

   “Life finds a way.”

-Jurassic Park

Само Т-Рекс така и не се научи да си оправя леглото, бихме добавили ние.

В света на динозаврите 🤓💛

A post shared by Evgenia Dzaferovic (@evgenia.dzaferovic) on

iiii]; )'

A post shared by Slash (@slash) on

Тази седмица бъди грациозен като фламинго и усмихнат като смаян делфин!