Здравейте с ПИСМО #32. През последното денонощие тема номер едно във всички социални мрежи бяха новите бутони за реакции. Ние чинно лайкнахме и после се запитахме дали това е всичко, което чувстваме по въпроса. После решихме, че няма особено значение. Важно е обаче друго – Кевин Спейси вече има Инстаграм, Кеша получи пари от Тейлър Суифт, Джъстин Тимбърлейк се превръща в трол и още…

 Добро утро на всички, които още се разтягат в леглото, дори и да не изглеждат като модела Батист Джабикони… ех:

Да, сутрешните блокове понякога се оказват добра основа за лошо настроение и депресия, а гостите често са подбрани с цел да ти скъсат нервите. Макар че винаги можем да се посмеем на дискусия по тази тема:

Ако не си се покашлял в театъра, операта или кино залата, как ще разберат, че си бил там:

На мегдана на село Чавдар отбелязаха международния Ден на розовата фланелка – Не срещу насилието в училище. Чувстваме се малко повече европейци:

От вчера Зукърбърг ни предостави нови бутони за реакции във фейсбук. Вече знаехме за тях – още преди месеци доста сайтове обявиха предстоящите промени, но не бяхме наясно точно кога ще е възможно да “нехаресваме”. Или поне да реагираме така, както разбират бутона Unlike от Фейсбук екипа. 

Слава Богу, още можем да лайкваме, без да се двоумим:

Но пък тези предложения за допълнителни емотикони доста ни харесват. Откъде да си ги изтеглим?

Казахме ви, че Джъстин Тимбърлейк се превръща в трол, нали? Гласовитият татко ще се превъплъти в малък анимационен трол на име Бранч – главен герой в новата анимация Тролове на Dream Works. Вече нямаме търпение да го чуем как пее… на тролски:

Явно и Ариана Гранде обича да цитира велики личности, сигурно заради лайковете. Трябва и ние да пробваме.

Горката Кеша, много ѝ се насъбра напоследък. Освен, че ще насилника си да бъде неин продуцент, тя ще поеме и всички разходи по делото срещу него. Въпреки несгодите, певицата получи огромна подкрепа от своите фенове и колеги – Тейлър Суифт дори й изпрати съвсем истински 250 000 долара. На това му казваме ние реакция :

Майли Сайърс вече с нищо не може да ни изненада, дори и този аксесоар на главата ѝ не ни учудва. Инстаграм обаче все още не може да се похвали с друго, освен с едно празно сърце за израз на одобрение, иначе може би тук би било мястото на едно мило “Wow”: 

Съветваме ви да внимавате как използвате това приложение на смартфона. В противен случай подобни реакции ще са най-малкото, което да очаквате:

На Луис Хамилтън явно въобще не му е до истерията около новата светска двойка Грикол. Пилотът на Формула 1 спокойно разхожда кучето си с ховърборд по улиците на Барселона. Няма да казваме колко много му завиждаме: 

Като всяко момиченце, и Норт Уест е открила козметиката на майка си и тайничко се е гримирала. Добре, че поне Ким не разчита на парите на Зукърбърг, иначе нейната реакция не би била толкова спокойна:

Ура. Кевин Спейси вече има Инстаграм, а на първия си пост той гордо позира пред дома си във Вашингтон:

Това беше всичко за днес. До утре.


Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg