По принцип много обичаме кратките мотивационни фотографии тип “светлината в тунела”. Добре, че е последният филм на Анджелина и Брад, чеда си припомним струящата през ключалката светлина или през процепа в стената. Идвасъбота и неделя, здравейте.


A човекът от тази обява определено е последвал светлината в тунела, чудим се само дали не е била от идващия насрещен влак:


Иначе знаем, но все пак си припомняме, че портретните 
снимки могат да бъдат далеч по-интересни от тези, на които обикновено цялата фамилия е събрана и всички се усмихват, докато детето гледа леко уплашено.

Мобилните телефони ставали по-големи? Е колко повече, де?

В този дух въпросът ни е: с какво ли ще си държи сладоледа след 20 години:

Факт – тия дни сме все по-усмихнати и доволни. Все пак можем да посещаваме Турция, когато си поискаме, за разликата от други двама събратя, които ще видят баклава през крив кадаиф.

Почивката е най-приятното време от трудовия стаж. Щастливци сме, че си обичаме работата и даже си вземаме за вкъщи, и за събота, и за неделя:

Ама правилно, че комарите са следващата жертва. Какво ли ще правим после в един свят без комари, т.нар. комар фрий уърлд:

Продължаваме по този профил с друга тема.Впрочем, едновреме попаднахме на вестник Акордеонист, който съществуваше на същия принцип:

Друг път има статуси, които прокламират, че са чудесни, а ние 30 минути не можем да разберем за какво става дума. Превключили сме на друг канал или тези, които пишат статусите са на неверния:

Признаваме, че това ни разтърси и преосмислихме Титаник още един път:

Точно – като удар в айсберг. Вече резервирахме билети за каюта в първа класа и нямаме търпение този път Лео да оцелее. И да вземе Оскар:

Ако трябва да споделим въжделенията на мъжката част от екипа на VIVACOM ПИСМО – как пък един читав бръснар няма втози град?

Иначе женската ни половина може да се похвали, че няма такъв проблем:

Макар че накрая всички ще получим Two of america`s most wanted прически:

Ох, котьо: дръжте се, малки котета, треперете:

А дали мърка или хапе има значение, особено между чаршафите:

Сериозно – може ли да объркаш тази газела с друга? Отличен за #6:

Това беше от VIVACOM ПИСМО #23, поне за тази седмица. Безпаметен уикенд ви желаем. И да подарите на жената цвете.


Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg