Вие четете VIVACOM ПИСМО #18 – в него сме събрали всички актуалности, които ни развълнуваха в социалните мрежи от изминалите 24 часа. 

И се чудим, и се маем. Каква чест за Морган Фрийман:


Вие гледате хубавата закуска, ние се чудим какво ли пише в днешния брой на Viet Nam News.


Пък и Мария е права, вече не знаем какво да правим с тези закуски:


Разбираме, че срещата на премиера Борисов в Лондон е била повече от интересна, за да не ви занимаваме с пълния запис на срещата, който също е наличен, тези 3 минути – като песен от чарта – са идеалният петъчен хит.


Добре, че в Twitter понякога има и смислени мнения:

Чакаме отговор от Ван Гаал:

Това прилича по-скоро на трасе с препятствия, отколкото на велоалея. Но тука е така.

Иначе ден като петъчният трябва да започва с песен като тази:

Както знаете, часовниците винаги ни вълнуват, но това е възможно най-добрата реклама, накоято сме попадали. Старо, но златно, както се казва.


И тъй като вчера използвахме DHL и сме (пак) доволни от експресните им доставки (тръгва днес отСофия, същият ден е на посочената дестинация), ръкопляскаме с две ръце и на това:


Мадам Гуинет, ОК, знаем, че готви, но все пак доста ни изненадва с мечтаната си стена. С такаважена и със свлачище шега не бива, тръгнат ли, връщане няма.

Има някаква зловеща прилика между Онзи-който-не-бива-да-се-назовава и Онзи-който-не-бива-да-става-президент. И то не само в позата:

Оказа се, че не напразно се поливахме с ледени кофи – и в социалните мрежи се извършват революции. Или поне – могат действително да подпомогнат смислена кауза:

Фейсбук стана на 12 години и вчера заля нюзфийда ни с клипчета, посветени на деня на приятелството. Щеше да е много мило, ако не беше досадно.

А ето и едно наистина красиво приятелство:

Обикновено не се зачитаме по текстове като 16 начина да го накарате да ви купи онази чанта в мола, 10 причини да се напиете петък вечер, 30 начина да използвате картофени обелки и 1000 забавни факта за котките. Но тези 21 стъпки, за да направиш филм за Оскар, наистина си заслужават:


И за финал: Адриана Лима. Просто така, защото е готина.

Така се разделяме, с пожелания за страхотен уикенд. И да сте на топло или на ски, че снегът ще си трупа. 


Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg