Ясно е, че пролетта идва, но ако това са очилата на сезона, се питаме, как ще я караме. Здравейте и добре дошли в специалното издание на VIVACOM ПИСМО. Специално – защото е четвъртък, този така хубав малък петък.


И докато жените слагат розовите очила и вдигат настроението си с поне с два нюанса Барби, пролетта е синя за мъжете. Не знаем дали вдъхновението за този макиаж идва от Аватар или от Gotye (Somebody that I used to know), но фактът, че само едното ухо е боядисано, е доста кул. 


Приключваме с модата и минаваме на политика, тъй като май днес хич не ни върви. Толкова хубави идеи, толкова трудно постижими:


Комарницки е в топ форма, огромен.

В социалните мрежи може да откриеш куп полезни работи. Например обобщен урок от Letiashtata Kozzila Erato по темата: Как да станеш министър на образованието:

А това произведение в кой клас се изучава? Ние май не сме го имали:


Извън темата, обаче винаги следим изкъсо часовниците на Бил Клинтън и онзи ден най-сетне се появи седин от дузината Shinola, които бе забелязан да купува преди Коледа. Пък иЧелси, дъщеря му, беше със същия. Тази американска компания вече не бива да сепритеснява от липса на продажби:


Ами сега? Музикалната драма се развихря, ще следим новите предизборни митинги на Тръмп, за да видим към кое парче се е ориентирал:


Когато комарите създават проблеми, няма ли как да се убият всички комари на света? Важни размисли по темата:


И после защо прогнозата за времето е най-гледаното телевизионно предаване. Поне, откакто телевизията съществува:


Не че тестваме, но личното отношение явно се забелязва. Или просто имейл грешка?

Всеки, който е имал дрон знае, че те са своенравни к*****а. Съчувстваме ти, човече.

По света. Стадион на светлината е името на новия стадион на Олимпик Лион, който ще бъде домакин на шест мача от Евро 2016. Това бижу струва над 450 милиона евро и освен 59 000 седящи места, в Стад де Люмиер се намират последна мода офиси, хотели, център за релаксация, бизнес център, тренировъчни игрища и магазини. Но си нямат трибуна Моци.


Вече сме си набелязали летните дестинации. Например – какво ще кажете за първия под водата музей, който се намира близо до испанския остров Лансароте? Ето тези произведения на изкуството на британския еко скулптор Джейсън де Кайрес Тейлър ще ни чакат на дълбочина до 15 метра. 

С риск да ви стане тъжно. Това е Уасил Ахмад, десетгодишен боец в антиталибанската милиция, обявен за герой в Афганистан. Съдбата му е жестока. Детето е застреляно няколко месеца след като е постъпило в четвърти клас от талибаните. Животът може да е гаден и несправедлив.

Вече сме в профила на повелителката на социалните мрежи – Ким Кардашиян, чиято дъщеря играе с кукли, а не с Калашников.

Уауу. Това селфи са си щракнали бившата и настояща половинка на рапъра Кание Уест – Амбър Роуз и Ким Кардашиян. Явно двете са заровили томахавката и ще си бъдат най-добри приятелки завинаги. Ние все още не знаем дали целият скандал не беше просто поредният ПР фишек, но и да не разберем – все едно.


Винаги сме се интересували какво, по дяволите, хапват тези в първа класа, докато ние се мъчим. Ето какво:

И понеже Денят на влюбените неумолимо приближава, а сме уморени от плюшени сърца и евтино вино, сме решили тази година да подаряваме само уханни букети, направени с… вкус. Може да комбинирате със сос барбекю, горчица и пържени картофки. Изненадата е задължителна:

Така завършваме ПИСМО #17. Устискайте още малко, има само ден до уикенда. 


Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg