Здравей. Шведският блогър с полу-усмивка Фредрик Бакман и неговият герой Уве, който от случаенобраз, преминаващ през личния му блог, прерасна в пълнокръвен протагонист вроман, имат какво да ти разкажат.

На мнозина им е трудно да живеят с човек, който обича да е сам. Това е в противоречие с онези,които не могат да са сами.

Слабото звено са ни недоизмислените фантазии.

Споровете между известни личности с непрегорели взаимоотношения в социалните мрежи винагиса повод за двойна порция пуканки. Селена Гомес бавно, но сигурно тролва бившетоси гадже Джъстин Бийбър в Инстаграм. С контра позиция винаги печелиш.

Най-харесваната снимка в Инстаграм вече не принадлежи на Кендъл Дженър.

Има ли нещо, което Виктория Бекъм да не може да бъде? Поп звезда, знаменитост, моден дизайнер, асега предстои да пусне своя собствена линия за грим.

Хали Бери прегръща с отворени обятия своята петдесетгодишнина. Момичето на Бонд празнува мъдросттана годините.

Струва ти се, че това, което прави снощи е една голяма лудост? Почакай да видиш златното парти у семейство Хемсуърт. И като казвамезлатно, имаме предвид онази крайност.

Брокат се сипе по пода, а някъде там в нощта някой рисува с голото си тяло..

И от Вегас понякога можеш да се умориш. Решението на Бритни – разходка сред природата.

Петото дете на известния кулинар Джейми Оливър се наслади на първата си баня. Дано ръцете наДжейми къпят толкова нежно, колкото поставят стръкчето босилек на върха надоматена супа.

Като говорим за деца и горди родители – Норт Уест, дъщеричката на Ким и Кание, доказа, че енаследила бизнес нюха на своята майка. Малката бизнес дама си отвори щанд залимонада, заедно с приятели. Лимонадата не е каква да е обаче. Тя е био. Илииначе казано – по-скъпа. Еликсирът на Норт струва 100$ за чашка.

Беше въпрос на време да се докопа и до обувките на Ким.

I guess I sort of just feel like I am lucky.

Чувството за непрестанна вина изтезава и пречиства едновременно.

Мирисът на прострян град. Свеж и гнил.

Пиячите на абсент – Жан-Франсоа Рафаели

Храна, вю, мръсни желания, умора, звезди, книги, малко уиски в нисък колинс – пътят е живот. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за пътешествията – отговорът е тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg