Здравей. Днес удобно сме се наместили в мрака на Карл Сандбърг. Предлагаме ти да се присъединиш.

Смъртта ти праща депеша всеки ден:
Като ми потрябваш, знам къде да те намеря иникой ден идва,
Отключва си със шперца и казва: „Време е давървим”

Българският ансамбъл завърши на седмо място и в двата финала на отделните уреди на турнира от Световната купа по художествена гимнастика в Баку(Азербайджан). Широките усмивки предвещават порив за победа.

Като говорим за порив за победа – Боян Петров и група алпинисти, сред които и Фернан Латоре, обединиха сили и покорихадеветия по височина връх в света – Нанга Парбат (8126 метра), в Хималаите. За втори път в кариерата си Боян Петров изкачватри осемхилядника за една година. Той обаче няма намерение даспира – мечтае да стане първият българин, стъпил на всички 14 осемхилядника.


Силните жени трябва да се подкрепят: Мишел Обама изнесе пламенна реч, в която похвали своята приятелка Хилъри Клинтън и не само …

Grumpy Cat обиколи лондонските забележителности и привлече стотици почитатели, които се бореха за заветното селфи. Сърдитата котка инейната преносима розова възглавничка не бяха във възторг.

Джей Ло отпразнува рождения си ден с две партита и два тоалета. Латино дивата няма намерение да слуша годините, тя севслушва единствено в музиката.

Няколко идеи за разхлаждане в летните жеги.

Някой седи кротко и тихо и чака да бъде открит.

Движещите се лица на площада биха могли да минат за случайно попаднали там, ако не бяха сгушените къщички.

Старите сгради не винаги са скучни.

Доброто старо житейско разнообразие.

Под водата също изгрява многоцветна веселба.

Алфред Сисле пътешества по вода и облаци.

Перфектни презентации, лесни рецепти, гурме вакханалия, изобщо безсрамно кулинарно порно за всички! Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за хубавата храна – отговорът е тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg