Здравей. В началото на новата седмица обобщаваме по-важното от социалните мрежи през изминалия уикенд. Дори да си пропуснал, тук ще наваксаш. Не можем да започнем без коментар за Брекзит:

В крайна сметка стига с този стрес, дори съседите го казват:

И един последен туит – обобщено.

И на Дейвид му се размина. Бекъм подкрепяше кампанията за оставането на Великобритания в Европейския съюз, заявявайки, че иска децата му да живеят в един „свързан свят“, в който проблемите да бъдат решавани съвместно.

Едни правят сделки в кабинети, други на нивата. Не е лъжа, не е измама.

След като Федерацията по тенис спря правата на Мария Шарапова, тенисистката има доста свободно време за прекарване. Вместо да скучае на дълга двугодишна ваканция, рускинята постъпи в престижната бизнес школа на Харвардския университет в Бостън. Да внимава с пищовите там.

Чарли Шийн има много таланти, един от тях е писането на поезия. Ръкавицата вече е хвърлена:

В края на юли ще бъде още по-горещо. Барбадоската изпълнителка Риана вече е записала саундтрака към новата част на легендарната поредица “Стар Трек: Отвъд”. Ще чуем парчето съвсем скоро, а преди това – трелър:

Холивудската актриса Катрин Хейгъл има голяма новина – ще става майка за първи път. Катрин вече има две осиновени дъщери – на седем и четири години, а голямото семейство вече очаква с нетърпение момченце, което ще се роди през януари.

Каква радост, какво чудо:

Отиде си още една легенда. Обичаният от всички знаменитости фотограф Бил Кънингам почина на 87-годишна възраст. Наричат го домакинът на модния свят в Ню Йорк, а кариерата му започва от средата на 70-те, когато прави случайна снимка на Гарбо из улиците на Ню Йорк. Това е началото на street style фотографията, на която Бил посвещава цялата си 40-годишна кариера.

Ако не ти е стигнало или пък не успя да откриеш кого да следваш, ако се интересуваш от футбол – помислили сме и за това. Проучихме вместо теб 10 български журналисти плюс един футболист-журналист, чийто постове трябва да четеш – виж ги тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg