Горещо здравей. 24 часа събираме най-доброто от социалните мрежи, за да го обобщим в ПИСМО-то. Започваме с новините у нас – как държавата се бори с престъпността:

При съседите – колко да е кич сред останалия кич – шареното е в синхрон със Скопие.

Великобритания решава днес – Брексит или не. Всъщност още миналата седмица един човек реши да остави Обединеното кралство в Европа – прочети зловещата история тук.

Стигаме до убеждението, че всичко е един голям кръговрат:

А докато други са изпаднали в дилема – аплодисменти за първия туит на 90-годишната кралица Елизабет!

Никога не е късно да се научим на нови умения – например да пишем писма, ама не онлайн.

Пищният модел Ашли Греъм приема като лична мисия да накара жените в цял свят да не се притесняват от външния си вид и да не се страхуват от несъвършенството. Манекенката позира в малката стая на Зукърбърг.

Дългоочакваната ваканция за семейство Картър-Ноус настъпи. Бионсе, Джей Зи и дъщеря им Блу Айви се препичат на Хавай, а романтичната почивка отвя съмненията, че между съпрузите има напрежение след намеците в последния албум на Би – Lemonade.

При други не е толкова розово положението. Дъщерята на Краля на попа реагира по този начин на обвиненията срещу баща ѝ. Парис Джексън изрази възмущението си след като бе публикуван скрит до сега доклад с порнографско съдържание. При това навръх годишнината от кончината на Джако.

Тайната щастлива новина на Кърсти Али е разкрита. Комедийната актриса стана баба за първи път, след като синът ѝ се сдоби със син.

Октопод, коте, порче, сега и порно звезда – всеки търси начин да предсказва резултатите от Евро 2016. Русокосата Виржини Каприс от Париж се е сдобила с куп последователи, откакто е започнала да гадае изхода от мачовете, въпреки че досега не е познала нито един резултат от изиграните срещи. Дерзай, момиче!

Нямахме представа колко интересни са подобни състезания: 


Ако не ти е стигнало или пък не успя да откриеш кого да следваш, ако се интересуваш от футбол – помислили сме и за това. Проучихме вместо теб 10 български журналисти плюс един футболист-журналист, чийто постове трябва да четеш – виж ги тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg