Здрасти. Поднасяме ти поредната порция постове от социалните мрежи, под влияние на веселото настроение, което винаги идва в края на работната седмица и след поредните футболни срещи на Евро 2016. Дежа ву?

Иначе претенции всякакви. Но все пак надяваме се този профил просто да е фалшив.

Само ни е чудно какви ли песнички припяват? 

Фенове сме на Георги Господинов. И то големи. Четем го. Дори имаме интервю с него – кликни тук.

И по други си падаме. Крале на трилъра… Не ни се мисли какво ли са намислили, но ще е 100%

Обратно в реалността, където топ моделът Кара Делевин не спира да ни изненадва:

И още политически сблъсъци, този път на сцената на реалитито Америка търси талант. Разбира ги нещата от малка, не можем да я виним:

Приятелката не е бременна – засрамете се – така отговори говорител на актрисата относно слуховете за бременност. Поредната фалшива новина разпространи американски таблоид, който показа папарашки снимки от почивката на Дженифър Анистън и съпругът ѝ Джъстън Теру. Закръгленото коремче се дължи на обяда – нищо друго.

Ето тук е новината. Тези двамата ще става родители за втори път. Мила Кунис и Аштън Къчър вече имат дъщеря Уайът, която е само на две години, но разбира, че скоро ще си има другарче.

А Кристо завърши плаващите кейове и свърза италианския град Сулцано, на брега на северното италианско езеро Изео, с големия остров Монте Изола. По плаващите пътеки хората ще могат да се разхождат свободно и безплатно от 18 юни до 3 юли.

Нали ти обещахме новото. Готин уикенд:


Ако не ти е стигнало или пък не успя да откриеш кого да следваш, ако се интересуваш от футбол – помислили сме и за това. Проучихме вместо теб 10 български журналисти плюс един футболист-журналист, чийто постове трябва да четеш – виж ги 
тук.


Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg