Здрасти. Разбира се, ще ни упрекнеш, че не е нормално да започваме с точно с тази първа новина. И ще си прав. Но пък Полина е написала толкова готин текст по темата, че си заслужава да го прочетеш (клик тук).

Иначе всичко си е по старо му. За кокошка – няма прошка …

Най-вероятно е от говорните дефекти.

Харесваме новата визия на Белия дом.

Напрежението все повече се покачва …

Няма друг по-подходящ начин да изразиш политическите си пристрастия, освен по бански. Кралицата на провокацията извади секси крак и вдигна палец за Хилари!

Колкото повече бански, толкова повече … кеф. Певицата Иги Азалея духна 26 свещички на екзотично местенце в компанията на най-близките си приятелки. 

Не се шегувайте с новата Мис Америка. 95-та подред, Дишона Барбър постъпва в армията на 17 години, а днес е офицер и ИТ анализатор на министерството на търговията. Никой военен до сега не е ставал носител на короната на най-красивата американка, но пък колко домакини са били…

Тъмните дни са останали в миналото на актрисата Линдзи Лоън. Блондинката е лудо влюбена в Игор Тарабасов и вече е заменила щурия Ел Ей, като се преместила да живее при любимия си. Линдзи е кака на наследника на милиони, а искрата между тях се запалила на парти на общи познати. Медиите на запад побързаха да ги сватосат – да видим колко ще изтраят.

И ние приветстваме в Инстаграм красивата жена на Роби Уилямс. Надяваме се, че слуховете за липсващия любовен живот между съпрузите са неверни, защото ще е голямо прахосване на тези гени.

Все повече световни марки включват в колекциите си забрадки и облекло за мюсюлманки. Dolce & Gabbana, H&M, DKNY, Mango експериментират с ислямските традиции за облекло, което вероятно ще промени значението на хиджаба. 

От днес всичко ще е футбол – голямото чакане свърши. Започва Евро 2016 – Париж е целият в светлини (и боклуци, заради стачките в чистотата).

За финал ще ви запознаем с любопитна тройка, която се подвизава в Австралия. 


Ако не ти е стигнало или пък не успя да откриеш кого да следваш, ако се интересуваш от футбол – помислили сме и за това. Проучихме вместо теб 10 български журналисти плюс един футболист-журналист, чийто постове трябва да четеш – виж ги 
тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg