Привет. Очарователно е да си възторжен, макар и с цената на няколкото възможни роли на окаяници,които си бил в кондиция да изиграеш.

Недоволството е липса на вяра в самия себе си: то е слабост на волята… Нашето съчувствие есъщо така недостойно. Ние отиваме при онези, които глупаво хлипат, сядаме притях и заплакваме за компания, вместо да ги заредим с истина и здраве чрез грубиелектрични шокове, връщайки ги отново при техния собствен разум.

Ралф УолдоЕмерсън

Следваме си плана, пък каквото стане.

Първо условие да си достоен президент – не спестявай изговарянето на пълните си титли.

Подвластни сме на сила, по-висша отколкото можем да си представим.

Ако успееш да се почерпиш предварително, ще си способен да танцуваш на всичко.

Бекъм на Singles’ Day в Китай. Преди да си помислиш нещо – така нареченият Singles’ Day няма нищообщо с флиртове. Това е 24-часово шопинг събитие, което неофициално си епразник в Китай, тъй като предлага множество намалени стоки на голяма веригаонлайн магазини.

За да привлечеш внимание към подобно мероприятие, каниш популярни личности. А ако и семейство Бекъм сенавият да дойдат до Китай, успехът ти е в кърпа вързан.

Виктория не закъсня с пускането на картички от далечен Китай.

Doctor Strange вече няма да бъде същият, след като Джъстин Тимбърлейк се превъплъти в ролята на БенедиктКъмбърбач. Doctor strange тозипът беше Strange doctor. По-малкогероичен и с особено налудничавo поведение. Беше си Тимбърлейк, един вид.

Първият трейлър на филма Valerian and the City of a Thousand of Planets вече е тук и въпреки чеможеш да хвърлиш око на Риана само за около една секунда, тя изглежда достадобре. Филмът е базиран на поредица от 1967 г. от френския писател и автор накомикси Пиер Кристен и илюстратора Жан-Клод Мезиер, а режисьорът е Люк Бесон.Любимата Кара Делевайн също е тук.

Един от най-разпознаваемите модели на Виктория сикрет – Алесандра Амброзио също бешечаст от събитието и се постара да накаравсички погледи да се съсредоточат.

Емили Ратайковски всъщност е онова момиче, което доби популярност през 2013 година с  участието си в клипа на песента “BlurredLines”. А после се пробва и в Антураж и в Ние сме твои приятели. Манекенствотоповече ѝ се получи.

За Карла Бруни 1998-ма се е запечатала като ценен спомен, който не иска да забрави.

Еволюцията е решила да прочисти неандерталския ген у нас. Срещите им с нашите предци не сабили достатъчни. Поради това обидите на неандерталец не следва да важат, въпреки ческорошните избори горещо ни увещават в друго.

Според проучване, морските птици се насочват към пластмасата, защото мирише вкусно. Гниещатапластмаса за тези животни носи аромат на храна и се разнася свободно потечението, а това е достатъчен довод за една птица, за да го пробва.

Акула, чиято опашка няма намерение да спира да расте.

Какво вълнува Барак Обама всеки път, щом види Леонардо ди Каприо.

Стреляй във въздуха.

Мода от латински: modus – маниер, норма, правило, време, ритъм; начин на изразяване според вкуса, маниер на обличане и поведение, характерни за дадена епоха. Израз на идеала за красота, социално-психологично явление и граница. Модата е всичко заради, което си струва да живеем. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за модата – отговорът е тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg