Добре известно е, че колкото по-провокативен е един образ, толкова по-вероятно е хората да го взематпод внимание.Тази стратегия е съвършено овладяна от печатните издания, които се борят за читатели всеки месец в този все по-западаш пазар.2016-та бе богато украсена с емблематични снимки на любимите ни лица и тела. Доказвайки, че малко кожата в царството на висшатамода носи изисканост, няколко женски списания избраха оскъдно облечени модели,гордо показващи зашеметяващите – като завои на Формула 1 – извивки. Разбира се, в микса има няколкоимена, които редовно пускат скандални корици – като Magazine, Playboy и GQ. HYPEBEAST реши да им обърнеспециално внимание и селектира най-провокативните от тях.

Джиджи Хадид зафренския Vogue, март

Джиджи Хадид бе фаворитътна Vogue тази година. Въпреки, че не е първият път, в който Хадид позира за корица на Vogue (тя е била лицето нарегионалните издания вАвстралия, Бразилия, Италия, Холандия), това е първата ѝ гола фотосесия за френския Vogue. За снимките заслуга имат известните модни фотографи Мерт и Маркус, като тя е включена в не една, ацели две корици. В другатаХадид е облечена от главата допетите в Chanel, докато втази всичко по нея е дело на родителите й.

Сара МакДаниел заPLAYBOY, март

Playboy влезе взаглавията по света, когато обяви, че спира публикуването на снимки с голи жени. Първият въпрос – естествено – беше коя ще е първата облеченадама на корицата. С участието на Сара Макданиел, вдъхновен от приложението Snapchat,макар и по-оскъдно облечена, изданието определено не отстъпи по нищо на останалите си предшественици.

Кайли Дженър за PAPERMagazine YOUTH Issue, април

Най-младиятпредставител от клана Кардашиян – Дженър не е непозната за кориците на списания,но конкретно в PAPER Magazine YOUTH Issue видяхме 19-годишната моделка дапозира гордо след подобренията по себе си. В изданието за тийнове, Дженър цупиизвънгабаритни устни, a в новитечерти на лицето ѝ много хора заподозряха, че е играл Photoshop.

Кико Мизухара заID Япония, юни

ID стартира вЯпония през тази година, като за негова дебютна корица бе поканен не друг, а японският модел Кико Мизухара. С фотосесиятасе зае Нобуйоши Араки, койтозасне лимитирано издание с голата Кико. Мъже и жени по целия свят никога нямада забравят тази корица.

Ким Кардашиян за GQ,юни

Ким Кардашиян показа всичко за GQ . Винтервюто, риалити звездата говори за драмата между съпругът ѝ Кание Уест и Тейлър Суифт. Втова откровение тяразкри, че Тейлър е даларазрешение на Кание даизползва името ѝ в скандалната си песен “Famous”.След историята семейство Кардашиян-Уест пусназаписа на телефонен разговор, вкойто Тейлър Суифт разговаря с Кание. Сигурни сме, че друга уводна статия не е генерирала толкова много шум впоп културата.

Олимпийскитеатлети за ESPN

За изданието BodyIssue на тв канала ESPN гордо позираха спортисти, както майка ги е родила. Редица олимпийскиатлети се показаха в отлична форма, подготвени и готови за надпреварата в Рио.

Блек Чайна за PAPER Magazine, септември

Няма корицаукрасена от Блек Чайна, която да не е провокативна. Бъдещата майка от дълговреме е в центъра на вниманието на хип-хоп културата, като безмилостно прегърнаминалото си като стриптизьорка и смело дава воля на своята сексуалност. В тозиброй бременната Чайна говори за годежа си с Роб Кардашиян, предприемаческатаси дейност и чувството да бъдеш “гадна кучка”.

Миранда Кер за Harper’s Bazaar, септември

Миранда Кер, показва, че една гола снимка може да бъде висшамода. Австралийският модел разкри всичко от себе си и разходи читателите на списанието на обиколка в дома си в Малибу. Кер наскоро се сгоди за основателя на Snapchat – Еван Шпигел, така че сигурно можеш дазабележиш лекия филтър върху нея.

Теяна Тейлър за PAPER Magazine, октомври

Името на Теяна Тейлър стана извесно тази година с участието на красавицата в клипа на Кание Уест към песентаму “Fade.” Певицата и съпруга на баскетболиста Иман Шъмпърт, танцува попътя си към върха и оголи перфектното си тяло за корицата на PAPER Magazine. В броя, тя говори заучастието си в клипа и как тази възможност я превърна в звезда.

Алесандра Амброзио за GQ Бразилия, ноември

Обещаваме, че няма да включваме никое друго момиче от корица на GQ в тази класация. Една от най-новите звездни корици ене друг, а Ангелът Алесандра Амброзио. Бразилският топ модел украсява страницитена списанието в родната си страна в GQ, и то чистогола. Не я пропускай в предстоящото шоу на Victoria Secret на 5 декември.