Привет. Все пак, като се замислиш, светът е едно никак не лошо място, в което да прекарашизвестно време. Всичко е навързано и следва някакъв свой собствен шантав план.

Светът е прекрасно място и си струва да се борим за него и мразя изключително много факта,че трябва да го напусна.

Ърнест Хемингуей

Нещата вървят към бартерна сделка.

Тъмнината изведнъж се отдръпна и за момент ни се стори, че усетихме как ни докосва лъчслънце.

Четири изследователски експедиции и накрая един Тръмп.

Подпорите под арката на една велика нация.

Светът е голям и спасение дебне отвсякъде. Тръмп е просто човек, ако хвърлиш камък върху него,той ще го озвучи с едно шумно ouch. Затова в крайна сметка се залавяш да търсиш положителното в цялата ситуация.

Лейди Гага искрено вярва, че всички са замесени от едно и също доброжелателно тесто.

След като изтри сълзите си, си присвои превозно средство от щаба на Клинтън и започна своя сутрешенпротест пред Кулата на Тръмп в Ню Йорк.

Майли Сайръс призова новоизбрания президент Тръмп да се отнася към хората с любов. Поппевицата с прочувствено видеo, в което има какво да каже на Барак Обама, ХилариКлинтън и Доналд Тръмп.

Някой да сложи под ключ Обама в Белия Дом и да не го пуска.

История по действителен случай.

Не за всяка работа е нужен опит. То си е в кръвта.

Сериалът Америка винаги е бил интересен за гледане. Последният сезон обаче изглежда най-обещаващ.

Според проучване върху психопатичните черти, проведено от психолог в Оксфорд, Доналд Тръмпизпреварва Адолф Хитлер и малко не му достига, за да надмине Иди Амин, СаддамХюсеин и Хенри VIII. Хилъри Клинтън се класира някъде между Наполеон и Нерон. А сега накъде? Към Овалния кабинет, или към кабинета на психиатъра?

Може биединственият, който наистина е бил сигурен в успеха на Тръмп, е професор АлънЛихман. Популярният политолог е познал всички президенти от последните тридесетилетия. За целта той използва недотам обичайни методи. Тайната му се криев изработената от него и руски математик „система на ключовете“.

Изглежда Семейство Симпсън тайно подозираха за какво иде реч.

Лошо коте, лошо.

Мода от латински: modus – маниер, норма, правило, време, ритъм; начин на изразяване според вкуса, маниер на обличане и поведение, характерни за дадена епоха. Израз на идеала за красота, социално-психологично явление и граница. Модата е всичко заради, което си струва да живеем. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за модата – отговорът е тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg