https://siab.bg/?utm_source=egoist.bg&utm_medium=cpc&utm_campaign=siab&utm_content=pr-article

Има универсална рецепта за успех – правилни съставки в точни пропорции, смесени в едно хармонично цяло. После им трябва време да отлежат. Успехът винаги е бленд, а освен в уискито, блендът е по-добър и в живота.

 

Затова за кампанията си „Success is a blend“ Chivas избра да покаже успеха през някого, чийто талант постоянно намира нови проявления.

Музикална звезда, автор, филмов герой. Руши е смес от загадъчен характер и задълбочено търсене на себе си. Изглежда така, сякаш довежда всичко до завършен финал. Успехите на музикалната сцена комбинира с главни роли във филми с международно признание.

Кампанията показва успеха, като разкрива повече от човека, който го олицетворява. Успехът на Руши разказва за необходимите компоненти на музикалния хит, за различните образи, които живеят в един филмов герой, за смесицата от чувства, през която преминава всеки автор и за умението да балансираш всичко това.

 

Динамичен баланс с вкус на изкуство и експеримент, в който всяка от съставките показва характера си, само за да подсили вкуса на останалите. От горчиво до сладко, през смесица от аромати, съвършеният бленд предизвиква нетърпение всеки път преди да го опиташ.

Научете повече за кампанията на siab.bg.