news4u

news4u

Четири дни преди церемонията по връчване на годишните награди Оскар, социалните мрежи гъмжат от спекулации относно ситуацията с водещия. Последната е по адрес на Упи Голдбърг. Слухът е, че актрисата тайно се подготвя за водещ на церемонията.

Носителката на Оскар (“Ghost”, 1990 г.) е съ-водеща на делничното шоу “The View’s” редом до Барбара Уолтърс, Джой Бехар, Пола Фарис и Сара Хайн. В последните седмици Голдбърг отсъстваше от ефир и това дойде в подкрепа на слуховете, че е в Лос Анджелис и се подготвя да води церемонията. Оказва се обаче, че Голдбърг преминава курс на лечение от пневмония… и както казват вчера колегите ѝ по повод слуховете “тя не може дори това шоу да води в момента, какво остава за церемонията”.

Тази година беше трудна за академията, не само по повод ситуацията с водещия, но и заради предложението победители в четири категории да бъдат обявени по време на рекламните паузи, което бе силно критикувано и отпадна.

Оставаме с надежда за достойна церемония, предвид номинираните филми и припомняме Упи Голбърг като водеща в през 1999 и 2002 г.

 

news4u

news4u