Привет. Ежедневното трениране на всеотдайната вяра в идеалите може би е едно от най-полезните неща, които сме способни да практикуваме.

Надарен с постоянна наивност, Уен живееше повече от другите.

Борис Виан

За да си сигурен в себе си, най-добре е да се гледаш с присвити очи от главата до петите в огледалото.

А понякога интелигентността пречи и заема половината ти стая. Безспорно е добро оправдание.

Настройката за велики дела е някак по-възможна, ако имаш още един ден зад гърба си.

Владимир Койлазов и неговия съдружник Петър Митев получиха Оскар за разработените от тях технологии и приноса им в развитието на киноиндустрията. Приятно гъделичкаща гордост е да знаеш, че в Аватар, Игра на тронове и Дедпул има и нещо твърде отличително, твърде българско.

Публикувахте от Peter Mitev в 12 февруари 2017 г.

И все пак – втурването към титлата може да почака, когато най-увереният в твоята победа те очаква за щастлива прегръдка.

Kiss for best mom. <3 <3 <3 <3

Публикувахте от Григор Димитров в 12 февруари 2017 г.

Ако имаш желание да усвоиш фото техниките на тънките шеги, сега е моментът да последваш фотографа на Барак Обама в инстаграм. Слухът, че Тръмп е заплашвал да изпрати американски войници в Мексико, ако  мексиканският му колега Енрике Пеня Нието не успее да спре неговите „bad hombres“ да влизат в САЩ, провокира фотографа да отправи поздрав със снимка на Обама и Нието – едни други  bad hombres с чаши в ръка.

А кoгато президентът на САЩ се скара и официално вбеси по телефона премиера на Австралия заради бежанската сделка, снимката с усмивките на приятелството дойдоха от само себе си.

На Стивън Сегал пък най-хубавото му е, че никога не би тръгнал да се оглежда дали е станал за смях.

На церемонията по раздаването на 59-ите музикални награди Грами в Лос Анджелис Адел спечели в три от четирите най-престижни отличия, като това за албум на годината за малко да си помислим, че ще даде го даде на Бионсе.

Бременната Бионсе също имаше с какво да се утеши – общо четири награди Грами.

#Beyonce accepts the GRAMMY award for Best Urban Contemporary Album for #LEMONADE. #GRAMMYs 🍋

A post shared by Beyoncé (@beylite) on

A най-заслужените отличия бяха за Боуи, който спечели във всичките четири категории, в които беше номиниран индивидуално.

Така като погледнеш семейство Бекъм на снимки – нямат нито една грижа. Единствено Виктория се е цепила от колектива, за да работи.

И изглежда изпуска много. По правило в събота не се работи, защото точно тогава има най-голям шанс да ти кацне пеперуда на ръката и да срещнеш Бекъм в музея.

Минутата, колкото и да не ти се вярва, съдържа цели 60 секунди, които можеш да оползотвориш по свой си начин.

butch 👊🏻

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

Никога не е късно да догоним Снежната луна, ако сме я проспали в петък срещу събота.

След превъплъщението си в Джим Морисън, Вал Килмър сериозно започва да го ръчка един вътрешен глас дали да не се отдаде на кариера като певец.

А върколашкото у Хю Джакмън си следва своя собствена линия на еволюцията. Появата на повече славни рани върху тялото води и до съвсем естественото развиване на мускули.

Животът далеч не е нужно да бъде като изкривен от артит. Пълен напред към началото на седмицата.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg