Привет. Там, където съвпадат географският и живият център, има най-голяма вероятност да се изгубишв търсене на оазис.

Като средство за живот в обществото аз бих предложил големия град. В наши дни това е единствената пустиня, която ни е достъпна.

Албер Камю

Дръж деня и нощта под едно закачливо око, за да знаеш кое време е.

Имай предвид следния факт, когато ръбът на щедрото декемврийско слънце се вдигне.

И цял живот да смяташ, че вече си разбрал всичко, все ще се намери един чувал, който да тепрепъне.

Добрият актьор се познава по това, че е в състояние да изпълни всяка мисия, която му се сервира. МатюМакконъхи в ролята на Кваки патето, със сценарист дете от основно училище.Водещият Джими Фалън пък се превъплъти в най-добрия му приятел.

Лиам Хемсуърт се присъедини бавно, но сигурно към коледната снимка на семейство Сайръс. А веднъжстанал част от това лудо семейно правителство, после трудно можеш да сеизмъкнеш същия независим индивид.

Ако не с друго, Коледата поне има шанс да се украси със смисъл. Когато Орландо Блум извървипътя от елф (Леголас от Властелина на пръстените) до Дядо Коледа, а Кейти Пери сепревърне в Снежанка, значи вече всичко е възможно. Двойката в бяло и червенопосети детска болница в Лос Анджелис и зареди хлапетата с празнично настроение.

Трейлърът на The emoji movie е вече тук и създателите му сякашзнаят, че на никого не му е притрябвал подобен филм. Осъзнават го толкова добре,че са избрали тийзърът към филма да бъде едно съвсем истинско “meh” въвформа на говорещ емотикон. Липсата на какъвто и да е ентусиазъм е необичайнорешение за реклама, но понякога точно така, на шега, може да подразниш някого дасе позаинтересува за какво иде реч. The Lego Movie също изглеждаше като не особено креативна идея, нонакрая късметът му се усмихна.

Петъкът не се нуждае от репетиции. Накрая винаги се получава по-добре от планираното.

Подготовката с напитките обаче е необходима, за да си сигурен, че ще има кой да ти вдъхнеувереност и лекота преди изпитанието.

Вин Дизел участва в най-добрата си роля досега, в която човек може да се превъплъти единствено ако имавътрешен плам – бащинството.

Ярки резени светлина се преплитат в нищото при среща на звезда с черна дупка.

Всеки има поне още една странна самоличност дълбоко в себе си. Там, където съдбата и ирониятасе преплитат, започва животът.

А някой, който от около 200 години не е в бизнеса, успя да продаде най-много музикални дискове за 2016година. Бионсе, Кание Уест и Дрейк в търсене на консенсус.

Оказва се, че бирата в шишето ти и атомната експлозия имат много общо. Физичната реакция, предизвикващаексплозията е една и съща. Балончетата очакват една по-силна вълна, за датръгнат осветени и приповдигнати към повърхността.

А междувременно превъзходството ти мигновено може да се изпари, когато погледнешнагоре.

Политиката е умение да се управлява полисът, градът, държавата; да се осъществява организиран контрол над населението. Защото не е имало по-горещ политически месец тази година. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за политиката – отговорът се крие тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg