Наближаваме края на годината, а следите, които тя остави след себе си ще бъдат още по-ярки в бъдеще. Неслучайно Harper’s Bazaar реши да селектира поредица от имена, с които тепърва ще се запознаваме още по-отблизо.

Бел
След рестарта на Дисни класиката Красавицата и Звяра, която с нетърпение очакваме в кината през март, едно е сигурно – името на главната героиня (в ролята Ема Уотсън) ще стане още по-популярно на детската площадка.

Белла
Ако 2015-та бе годината на Джиджи Хадид, то тази е запазена за малката ѝ сестра. От модният подиум до червения килим в Кан, името на модела се превърна в едно от най-споменаваните в целия свят. 

Илевън
Както може би вече се досещаш става дума за най-големия хит в поп културата на 2016-та Илевън от Stranger Things. В превод на български може и да не цели десетката, но си е едно ниво нагоре.

Меган
След като тя е принцесата на принц Хари, няма как влиянието ѝ да остане само за кралския двор. 

Дрийм
За Кендъл Дженър това е най-любимото име, което се носи от малката ѝ племенница, дъщерята на Блек Чайна и Роб Кардашиян. Сто процента множество нови родители, последователи на клана, ще последват примера им. 

Хилъри
Може и да не стана президент, но тази година Хилъри Клинтън доби небивал интерес около себе си. Нищо чудно догодина името ѝ да се превърне в традиционен прякор. 

Мишел
Определението по-горе важи и за Първата дама, която без съмнение ще доведе до множество бъдещифеминистки кръстени на нея.

Аря
Старк. Същата тази от Игра на тронове. За да може когато новите родители изгледат и последния епизод на сагата тя да остане завинаги част от живота им

Боуи
Или Принс, или Мохамед, или Алън … или някоя от легендите, които загубихме през тази година.

Мариан
Още един гений, с който се сбогувахме наскоро. Ленард Коен и вечният му хит “So Long, Marianne” без съмнение ще повлияят на съдбоносните решения на куп родители.

Джъстин
Не Бийбър, а Трюдо. Канадският премиер спечели сърцето на милиони хора по света тази година и само си представи какво вдъхновение ще бъде за мнозина.

Дъсти
Това е едно от любимите ни имена на наследници на знаменитости. С любезното съдействие на Адам Лавин и Беати Принслу, чието момиченце носи нетипичното название Дъсти Роуз. И май няма да е последната такава.

Ниагара
Запознай се с един от цветове на пролет/лято 2017, който идва благодарение на Pantone. От своя страна това пък ще вдъхнови нова тенденция при имената за родители, които търсят нещо по-различно.

Моана
Зимата ни донесе и новата Дисни принцеса, а за следващата година прогнозата е, че многородители ще вземат името ѝ за отрочетата си.

Мирела
Заради Рио 2016, който ни даде дълъг списък от вдъхновяващи спортни герои.