Привет. Излежаването е приятно занимание, но от време на време трябва да се върши нещо, да се действа, ако трябва, и без предварително начертан с клечка върху земята план.

Тайната на това да се чувстваш нещастен е в наличието на свободно време, в което да се замисляш дали си щастлив, или не.

Бърнард Шоу

Преди да се огледаме дали сме станали за смях, най-добре да размахаме розови пръстчета и да изстреляме някоя неуместна шега, за да го оправдаем напълно.

Публикувахте от Christo Komarnitski в 10 май 2017 г.

Роман Василев, изпран в пералнята на късата обществена памет, отново обикаля телевизиите…Вярно е, че няма топла вода, ама спазвайте някаква хигиена в тия медии!

Публикувахте от Christo Komarnitski в 10 май 2017 г.

Mеждувременно гледаме да следваме светлия пример на големите, като в самия процес го доизменяме както намерим за удобно.

Изниква ми реклама как Ричард Брансън идва в България да изнася една от онези вдъхновяващи лекции, на каквато нито един …

Публикувахте от Samuil Petkanov в 10 май 2017 г.

С цялото ми уважение:Тази алея на славата за кого е? Ако е за българи, те пишат и говорят на български, няма нужда от л…

Публикувахте от Емил Илиев Кошлуков в 9 май 2017 г.

Преди много години Букстехуде (това е велик органист от края на 17 век) получава предложение да стане органист в катедра…

Публикувахте от Venci Micoff в 10 май 2017 г.

Трябва да има независимо разследване, за да се определи дали хората в екипа на Доналд Тръмп имат някакви връзки със САЩ…

Публикувахте от Ruslan Trad в 10 май 2017 г.

А възцарилата се тишина напоследък сериозно започна да дразни и притеснява някой.

Без паника, хейтъри! Наближават абитуриентските балове и е време да подготвите статуси за това колко безпътна и пропаднала е днешната младеж…

Публикувахте от Руслан Йорданов в 10 май 2017 г.

Дуейн Джонсън-Скалата разкритикува Доналд Тръмп и съвсем сериозно обмисля да се кандидатира за президент. Според бившият кечист най-важното за човек на този пост е да има качества на лидер. Нищо чудно, че Скалата се усмихва все по-широко с американските си искрящо бели зъби и готова за здрависване ръка, той вече знае за какво иде реч.

Странично погледнато, критика на никого не му е притрябвала. Ако обаче самият Стивън Кинг – създателят на клоуни, помахващи от тъмни шахти, и призрачни близначки, се стресне, значи света наистина го е полазило нещо страховито. Пак говорим за Тръмп, не ти се е сторило. Уволнението на директора на ФБР Джеймс Коми беше нещото, което отвъртя капачката на и без това набралия му Кинг.

И като казваме набрал, имаме предвид, че паник атаката на Кинг от Тръмп не е от вчера.

В живота като цяло нещата са колкото мрачни, толкова и смешни. Остроумният мозък на краля на ужаса жонглира и с двете. А ние тичаме с пуканки да изгледаме и този шедьовър на Кинг.

Колкото до младите хора у нас – те всъщност правят доста смислени и красиви неща. Като например фотографът Филип Шопов, който за няколко месеца успя да щракне точно сто души за проекта му 100 лица в столицата. Целта – да се открои чарът в различията на личностите, крачещи ежедневно по софийските улици. Едно съвсем свежо нашествие на приятни хора, което като нищо ще ти докара една внезапна усмивка.

Публикувахте от ФотоШопов в 1 май 2017 г.

Иначе изкуство има навсякъде. Дори и в марулите и меда. Иван Костолов им е фен и извлича най-доброто от подценявания листен зеленчук и сладката лепкава консистенция, като ги кара да се впишат с вкус навсякъде.

Публикувахте от Muster-Meier – Contemporary Fine Art & Projects в 9 май 2017 г.

 Луната все още е в процес на зареждане. Ние си я харесваме в режим изчаквателно, защото си лежи не изцяло разсъблечена пред погледите ни.

Междувременно прелитаме като гиганска водна буболечка да видим как си прекарват и по-известните от нас. Нещата изглеждат добре. Ръце, безгрижно прибрани в джобовете, означават само едно. Пълен напред към петъка.

#hmfashion 💚

A post shared by Maria Silvestar (@mariasilvestar) on

Love:)

A post shared by Lubo Kirov (@lubokirov) on

Тази сутрин с вятър в косите 😜😏🦋👀 #wind #hair #nature #theseeyes #awesome

A post shared by Luiza Grigorova (@luizagrigorova_official) on

I swear that last week I didn't need glasses… #44

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Dark times call for dark hair. #1984play

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde) on

#Milano I #adore U

A post shared by Poli Genova (@poli.genova) on

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg