Привет. Седмицата е към своя край и се задава чисто нова ваканция, а ти все още се чудиш дали да се настроиш за малко работа, все пак.

Съществуват два известни и погрешни мита за мен. Първият е, че съм интелектуалец, защото нося очила. Вторият е, че съм творец, защото филмите ми губят пари. Тези два мита са били напълно истинни дълги години.

Уди Алън

Един факт, подхвърлен смело към теб – катерицата създава няколко хиляди тайници с жълъди в земята всяка година. Впоследствие обаче намира съвсем малко от скритите си съкровища.

Публикувахте от Christo Komarnitski в 3 май 2017 г.

А пък при Гоги Гергов Нинова се срещала с Цацаров, Маеманолова и Слави Тривъпросов. За още не казва, но според мен тва ЦУМ е като х-л Цура, ма за хора с по-скъпи чанти.

Публикувахте от Samuil Petkanov в 2 май 2017 г.

Между Гергов, Цацаров, Дончев, Нинова, Марешки и тиквените министри срокът за претенции и дори иск към Газпром за надвзети милиарди за газа изтича утре. Нищо! Важни са цените на черешите и чантата на Фиона.

Публикувахте от Асен Генов в 2 май 2017 г.

А ние упорито отказваме да повярваме в някои неща, въпреки че знаем много добре за съществуването им.

Откраднато от Rossen Bossev. Зам. министърът на транспорта и съобщенията, отговарящ за IT и комуникации. На снимката е със слушалки за превод, сложени наопаки.

Публикувахте от Miroluba Benatova в 3 май 2017 г.

"Новото правителство е като старото правителство, само че е ново" – Валери Симе…ъъъ…Божинов…PS…пак не съм министър на спорта и председател на федерацията по спортна акробатика:(((

Публикувахте от Venci Micoff в 3 май 2017 г.

Тая сутрин си говорим с 11-ти клас за разликата между тоталитарните и авторитарните системи.Питам за пример за тоталита…

Публикувахте от Емил Джасим в 3 май 2017 г.

Иначе, изглежда отиваме нанякъде, но ни се иска да тръгнем за съвсем другаде.

Само да напомним – животът е прекрасен, впрочем.

Според американския продуцент и режисьор Майкъл Мур, демократите трябва да се обърнат към Холивуд за избора на следващия кандидат за президент. Мур посочи идеалната опция – професионален кечист, еволюирал във филмова звезда – Дуейн Джонсън. Скалата все още не е отговорил на предложението, но татуировките подскачат все така упорито по мускулите на ръката и въобще не се знае какво може да последва. А и америкаците обичат Холивуд, там нещата им се получават от първия път.

 

 

А вчера някой се зарови сериозно в туитър профила на първата дама Мелания Тръмп и откри, че в личната й графа на харесвания, по погрешка или не, се е настанил пост, който, меко казано, засрамва съпруга й. Два часа по-късно, след като всичко стана обществено достояние, лайкът неочаквано се изпари.

И пак на тема вторачени погледи. Драматичната фотосесия на Брад Пит с фотограф Райън Макгинли прибави малко сол към удоволствието на онези, които въобще нямат намерение да вземат и тази работна седмица много насериозно. Затова и задъвкаха плодови дъвки и подметнаха някоя и друга шега. Колкото до Брад – приготвя си зеления чай и се радва на живота. Въобще не дава признаци да се е засегнал.

Без някои успокоителни навици е съвсем възможно светът да не ти хареса особено. Като нищо може дори да те ужаси. Затова – пусни една усмивка и действай по свой си шантав план.

I'd do the same thing. #uberfacts

A post shared by UberFacts (@uberfacts) on

Popcorn movie date with @dream_catcher2006 ❤️🦋 Thank you @cinemasociety @guardiansofthegalaxy

A post shared by Diane Kruger (@dianekruger) on

Sad clown // Bitch face #instagirl #bitchplease #cheers #redhair #red #room #ruthkoleva

A post shared by Ruth Koleva (Рут Колева) (@ruthkoleva) on

Иначе нещата нямат особено желание да засядат там, където не им е място. Затова гледай да не ти се изплъзват толкова лесно от ръцете.

Refuse single-use plastic! Image by artist Jorge Gamboa

Публикувахте от Plastic Pollution Coalition в 30 април 2017 г.

И пак в този дух – случи ли се да се сбутат много мисли натясно в главата ти, помогни им да се наместят по най-добрия начин.

Ако случайно срещна циклоп… днес @bedroompremiumclub #човекникоганезнае🤘

A post shared by Maria Silvestar (@mariasilvestar) on

Roman Polanski with Johnny Depp #romanpolanski #johnnydepp #cinema #cinematheia #fame #pin #movies #films www.cinematheia.com

Публикувахте от Cinematheia в 2 май 2017 г.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg