Привет. Вгледаш ли се oтвъд мъчителните половинчатости, придобиваш усещането, че всичко се намествана мястото си по съвсем естествен начин и открива своето предназначение. Дорикогато става въпрос за едно миниатюрно VIVACOM ПИСМО, което днес на щастливадата навършва една годинка.

Ако можеш да се влюбиш в полета и небето, ти знаеш къде трябва да дойдеш. Там ще откриеш хора,които са живи, приключения, които са истински, и ще се научиш да виждаш смисълазад всичко това.

Антоан дьоСент-Екзюпери

След една поредица от падания, все още не се заговаря за провал на системата.

Любовта все още не е приела облика на човешко същество, въпреки че е способна да отговори на всекифъфлещ и приглушен глас.

Зимата изисква да бъдеш бдителен. Пряспата е място само за един.

Ако речта на Барак Обама за сбогом тази седмица не е успяла да те докосне, то първата дамаима грижата. Мишел написа благодарствени писма от бюрото на водещия ДжимиФалън, включително до президента Обама. Thank you, Barack, for proving you’renot a lame duck, but my very own silver fox. Повече смях и нежност, по-малкополитика и мрачни мисли.

А серенадата на сцената от любимия изпълнител на Мишел – Стиви Уондър в онзи момент вече беше някак неизбежна.

Накрая е време и за една последна шега преди оттеглянето, за да запомнят, че освен всичкодруго, си и забавен.

Гледката към седмата титла се вмъква без предупреждение в главата ти, когато вече си въввъздуха.

Eдна идея, която да прибавиш към списъка на желаните дестинации, ако си фен на Хари Потър. КафеPlatform 1094 в Сингапур предлага коктейл Огнения бокал, който се приготвя отром, ликьор и присветва като след заклинание, когато се поръси с канела(магическа пудра) отгоре. Акцио коктейл!

Адриана Лима пък успява магически да обърне силата в своя полза с едно намигане на окото.

Докато не чуеш мистичен глас, който да ти каже, че е време да си ходиш, оставаш тук. За да срещнеш още един добър познат.

А петък 13-и държи да ти покаже приятелската си физиономия, ако му позволиш.

Формирахме Металика, когато бяхме на 18-19 години. Не можехме дори да свирим. Беше нещо такова -дайте да се съберем и да изсвирим някой друг кавър и да пийнем малко водка.Година и половина след това вече обикаляхме света и издавахме плочи. – Ларс

Днес все някой ще се пробва да те спечели за съмишленик в лекомислена идея. Опитай да не отказвашведнага, все пак. На тази дата през 1964 г. е първият запис на песента на Бийтълс “I want to hold yourhand”, която се превръща внай-бързо продаващият се сингъл.

Политиката е умение да се управлява полисът, градът, държавата; да се осъществява организиран контрол над населението. Защото не е имало по-горещ политически месец тази година. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за политиката – отговорът се крие тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg