Славата на Джъстин Тимбърлейк за малко да му докара беля. Попзвездата, която живее в Калифорния реши да се възползва от ранното гласуване в родния си град Мемфис. Тимбърлейк, който също притежава имот в Нешвил, изглежда очарователен на селфито, което публикува в Инстаграм, за да агитира феновете си да гласуват, предава CNN. Това е и проблемът.

Миналата година губернаторът на Тенеси – Бил Хаслам, подписа законопроект, който позволява на хората да използват телефоните си в избирателните секции за “информационни цели и съдействие на избирателя при вземането на решения от изборите”, но забранява правене на снимки или видео.

Почитателите на Джъстин полудяват след като се срещат с любимеца си в местната избирателна секция и бързат да си направят снимки с него. 

Представител на областния прокурор на окръг Шелби заяви пред CNN, че въпросът за селфито на Тимбърлейк е “в процес на преразглеждане.” Престъплението за снимане вътре в избирателна секция се наказва с 30 дни в затвора и/или 50 $ глоба в Тенеси.