Привет. Съвсем естествено е да се оставиш платноходката на чувствата да те води в синхроничнопотапяне и издигане над водата, защото именно на борда човекът е център.

Знам една планета с един червендалест господин. Той никога не е помирисвал цвете. Никога не е поглеждал звезда. Никога не е обичал никого.Никога не е правил друго, освен сметки. Цял ден повтаря като теб: «Аз съм сериозенчовек! Аз съм сериозен човек!», и се надува от гордост. Но това не е човек, агъба!

Антоан дьо Сент-Екзюпери

Свръхестественото взаимодействие на пияници, познати още като интелектуалци от едно близко минало,е способно да устоява на настоящето.

Подобрена предпразнична счетоводна книга, в която се взимат предвид и веганите.

Името и фамилията на наследниците винаги трябва да предполагат привързаност.

Кейти Пери и Орландо Блум плават с все същата сила върху падъл борда, но на живота, а не неонзи, от лятната ваканция. Докато Кейти се залавя да пее на караокето, Орландое във вихъра си.

Супермоделът на Виктория Сикрет Кандис Суейнпоъл призовава майките да не се срамуват от кърменена публично място, тъй като това е напълно естествен процес. Единственатаразлика с предишните моделски топлес снимки за корици на списания е, че сега връцете си държи бебе.

Певицата Камила Кабейо се радва на уединението, след като напусна музикалната си група, която от FifthHarmony е напът да стане Fourth Harmony.

Кейти Холмс отпразнува трийсет и осми рожден ден в компанията на своето малко копие – дъщеря ѝ Сури.Камерата лице в лице с усмихнатия шедьовър на Кейти Холмс.

Актрисата Емилия Кларк се радва на свободното време, като смята за щастие самия факт, че я е сполетяло.

Студът те принуждава да използваш само една от наличните си физиономии, докато скулите тине се размразят.

Един по-близък поглед до белите хвърчащи неща, които се удрят в лицето ти докато бързаш.

Смята се, че на луната на Юпитер, Еурора, има два пъти повече вода отколкото на Земята и порадитова там се крие и шанс заизвънземен живот в Слънчевата система.

Някои животни също имат нужда от драматични приятелства от време на време.

Най-добрият начин да се устремиш към Новата година, е като се отървеш от ядовете,които таиш.

Пътят от улицата до дома е пълен с противоречия, които ако разчетеш правилно, може и да ти сехаресат.

Политиката е умение да се управлява полисът, градът, държавата; да се осъществява организиран контрол над населението. Защото не е имало по-горещ политически месец тази година. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за политиката – отговорът се крие тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg