Привет. За наистина важните неща не е необходимо да се безпокоиш. Те са се укрепили в едни безветрени участъци и трудно нещо би ги съборило.

Светът наистина е пълен със заплахи и има безброй мрачни места, но все още са останали много красоти и макар че във всички страни обичта е примесена със скръб, може би от това тя става още по-велика.

Джон Р. Р. Толкин

Най-лесният начин да си пробиеш път към хората по време на избори, е като им позволиш да усетят вкуса на обещанията, без да ги осмислят.

Както казва Krassimir Gyulev, ако към бюлетината добавят един отрязък с лотария, с дребни награди, всичко се оправя. Хем…

Публикувахте от Емил Илиев Кошлуков в 23 март 2017 г.

Впоследствие не е изключено фантазиите да станат на пух и прах.

Колкото до доводите на все още съществуващият разсъдък  – ежедневно се намира кой да ги обори.

Абе, имам екзистенциална криза: всеки път като видя Корнелия Нинова и си казвам – е, по-голямо политическо дъно няма. Сл…

Публикувахте от Polina Paunova в 23 март 2017 г.

На Оскарите миналия месец най-голямо внимание се обърна на гафа при обявяването на наградата за най-добър филм. Някъде в цялата бъркотия обаче един фотограф успя да улови Райън Гослинг, който просто се наслаждаваше на момента. Актьорът си призна, че въобще не е разбрал какво се случва около него. Първоначално решил, че някой е пострадал. Представил си най-лошият възможен сценарий. След това разбрал, че просто картончетата са сбъркани и най-искрено се засмял. Всъщност – нещата по принцип не са никак тревожни. На всяка ситуация й е необходим малко непринуден смях, който да те отрезви.

Без малко смелост и някое и друго предизвикателство успехът е немислим. Джерард Бътлър изрази желание да се присъедини към Backhand Boys – новоооткритата момчешка банда на Григор Димитров, Роджър Федерер и Томи Хаас. Щипка екшън никога не е излишна.

No seriously, we're actually starting a boyband: The one handed #BackhandBoys 🎤🎹🎼 We're recruiting.Grigor Dimitrov Tommy Haas David Foster Novak Djokovic

Публикувахте от Roger Federer в 17 март 2017 г.

 

Рийз Уидърспун пък междувременно се е разтапя от добре прекарания рожден ден и въобще не мисли за утрешния (не)рожден ден.

On top of the world from all of your sweet birthday wishes! 🎉💖🎈 (📸: @avaphillippe)

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Въобще – изобщо – днес всеки е решил да си щъка щастлив нанякъде, пеейки песен, която сам си е изкомпозирал.

Me and @zedd 👍🏼😁

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

Check out Shak's latest @musical.ly video! No se pierdan el último musical.ly de Shak! ShakHQ

A post shared by Shakira (@shakira) on

Let's go blue!!! #goblue @boomerrphelps

A post shared by Michael Phelps (@m_phelps00) on

I'm a proud mama @jessrbgreen @serenawilliams #nationalpuppyday

A post shared by Venus Williams (@venuswilliams) on

Леко недооценен факт е, че свраките са единствените птици, които организират погребения за напусналите този свят себеподобни. Когато една сврака открие безжизненото тяло на друга сврака, първо го побутва, за да се увери, след което поставя стрък трева върху птицата.

И един поглед към изкуството – когато Моне рисува своите картини, той изпитва нуждата постоянно да стои на пост в очакване на идеалната светлина. Именно поради това властите са се усъмнили, че може да участва в някаква революционна дейност. От страх започнали да го следят. Импресионистът междувременно си рисувал все така безстрашно.

Всъщност да се придвижваш на два крака, обути с най-обикновени обувки, е забавно и съвсем достъпно.

Публикувахте от People of Sofia в 21 март 2017 г.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg