Привет. Да правиш това, което ти харесва, вероятно е един от най-значимите и смислени ритуали,които можеш да позволиш да ти се случат на тази планета.

Може би човек неотива в ада за онова, което е сторил. Може би отиваш в ада заради това, коетоне си направил. За нещата, които не си довел докрай.

Чък Паланюк

А по пътя се задават асфалтирани километри, които са признаци за настъпващото затопляне.

Сърби ме да ти кажа в какво положение се засади, без дори да си очаквал.

Важното е да има непрекъснато движение – така разполагаш с възможност за нови ходове.

Всяка кауза върви със своя смисъл и има нужда от своите привърженици.

На фона на вече премигващия януари на 2017-а може и да ти си е изплъзнало, че тази година излиза новфилм от поредицата Star Wars,който доскоро си нямаше име. В понеделник официално бе оповестено, че новатасерия ще се казва Star Wars: The Last Jedi. Едва ли някой знае кой точно епоследният джедай, но до премиерата на 15. декември има достатъчно време заразмисъл.

A съвсем близкото бъдеще се познава винаги по изпреварващите го физиономиии.

Ако случайно те хванат да вършиш нещо непозволено, просто се скриваш в удобното си скривалище инадничаш оттам с развеселен поглед.

Колкото до усмивките – те са позволени и дори препоръчителни по всяко едно време. ПитайКака за ползите, ако не вярваш.

Виктория Бекъм е някъде по пътя на намирането им, но все още не смее да се остави на емоциите дая завладеят. Достойнството в точните ъгли на светлината винаги е на първо мястопри Пош Спайс.

Най-добрите приятелства често се зараждат на снимачната площадка. Винаги има поне още един сценарий, за който да мечтаеш.

А понякога всичко е цветя и рози. Само гледай да не развалиш момента, като се загледаш в далечнаперспектива.

И така – номерът е да не спираш, докато не задоволиш апетита на личността ти да се пробва.

Новините за събития, които ще се случат много след съществуването ти, също пораждатинтерес, без да ти налагат нещо. Има нещо успокоително в цялата работа.

В самото начало на кариерата си Робин Уилямс изкарва прехраната си в ролята на мим пред Музеяна изкуството Метрополитан в Ню Йорк.

А някой беше казал, че глобалното затопляне е чиста проба измислица.

Когато попитали Кристофър Нолан – режисьорът на Черният рицар, защо е избрал Хийт Леджър заролята на Жокера, той отвърнал: Защото е безстрашен.

Политиката е умение да се управлява полисът, градът, държавата; да се осъществява организиран контрол над населението. Защото не е имало по-горещ политически месец тази година. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за политиката – отговорът се крие тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg