Здравей. Дръж се за осветения прозорец, за онази мечта, докато не си измислиш нова, също толкова хубава.

Нощта не трае никога без край

а има щом като го казвам

и щом като го потвърждавам

в завършека на всяка скръб един прозорец

един отворен осветен прозорец

и винаги по някоя мечта те чака будна..

Пол Елюар

Мимолетно посещение.

На Тейлър Суифт може да са й се разминали номинациите на тазгодишните награди на MTV, но тя няма нищо против да дава, вместо даполучава. Певицата направи дарение на лекарски екип от Калифорния, спасилживота на дете с вродени проблеми със сърцето.

Джъстин Тимбърлейк, Кендъл Дженър и куп известни личности участват в римейка на “WhereIs the Love”. The BlackEyed Peas си имат кауза, която ги събира отново заедно. Човешките трагедиипрерастват в изкуство.

Кайли Дженър купи на рапъра Тайга нова кола. Това на техния език сигурно означава любов.


Прибавихме още едно малко разкритие към това, което вече знаем за предстоящия римейк на Красавицата и звяра. Дисни издаватайни на малки глътки. От чутото можемда кажем, че на Ема Уотсън ролята й приляга напълно. Звярът Дан Стивънс също не е за изпускане.

Като говорим за филми и книги – Селена Гомес ще се превъплъти в ролята на майка впредстоящия филм В неравна борба -адаптация по книгата на любимия Стайнбек. Заглавието е част от трилогията,която включва За мишките и хората и Гроздовете на греха.

None of us wanted to be the bass player. In our minds he was the fat guy who always played at the back.

Достойно за сюжет на хорър.

Очите настояват да държат кормилото.

Кристално ясно до най-малката прашинка.

Внушителната яркост прикрива мислите на нерешителния пътник.

Може да е нещо нечовешки красиво или свръхинтелигентно, или и двете. Фрустрациите от живота най-добре се избиват с гледане на изкуство. Нещо като романтично порно или интелектуална сапунка. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за визуалното изкуство – отговорът е тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg