Привет. Общо взето, идеята да си изкарваш подобаващо се свежда до това да извлечеш най-доброто от това, което има да се случва.

Най-малкото стръкче трева доказва, че смъртта не съществува, а ако изобщо е била, тя е водела към живот, не го е чакала на ъгъла, за да го задържи, или да прекъсне момента, в който се появява животът.

Уолт Уитмън

Понякога си позволяваме да подминем с рачешка стъпка в очакване на още по-най-доброто.

А отнякъде се чува не един загрижен учителски глас, който се съпротивлява срещу проявата на несръчност към нещо от най-фино естество – образованието.

Според мониторинговия доклад на Европейската комисия, в сектор "Образование" учениците в България са с най-ниски постиже…

Публикувахте от Емил Джасим в 12 март 2017 г.

Междувременно не е зле да си потърсим някой отличник, от когото да преписваме при нужда.

Добре, че Турция реши да си вее препуциума из цяла Европа, както при нас, барем някои по-смислени държави да ни покажат как се реагира.

Публикувахте от Samuil Petkanov в 11 март 2017 г.

Въпреки липсата на опит, Доналд Тръмп винаги е настоявал, че е напълно подходящ за поста на президент (макар и моментните му психически сривове в Туитър да подсказват обратното). Как би се справил един Тръмп, ако извънземни от планетата Зорблат 9 атакуват САЩ, се нагърбва да отговори Алек Болдуин. А нещата изглежда следват своята съвсем логична последователност: The aliens are laughing at us. They’re killing us, and they’re laughing at us.

А Оливия Уайлд може и да си е помислила за леко навъсване заради прибавянето на някоя и друга година, но по всичко изглежда, че мигновено плановете й са се осуетили и се е развъсила при появата на тортата. Една утешителна целувка в допълнение.

Happiest old lady on the block. #mo

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde) on

33, you're alright. 😌❤

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde) on

Откриването на пролетта вече официално получи и своето одобрително потапяне във водата от семейство Фелпс.

Love these days!!! #sundayfunday

A post shared by Michael Phelps (@m_phelps00) on

И така напред със смели крачки по вода към новата седмица, в която все още има вероятност да се случат доста хубави работи, все пак.

S P O I L E R A L E R T ! I'm on the right. #celestechallengeaccepted #celestebarber #funny #leamichele

A post shared by Celeste Barber (@celestebarber) on

Spot on. 😉

A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova) on

Sydney, NSW / ANZ Stadium / Mar 11

A post shared by Adele (@adele) on

Fun night out last night with my favorite boys x I love u @davidbeckham @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham X VB 💜

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Passing the time ….

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

На някои са им необходими няколко минути, за да свикнат с непознати. Други винаги държат да имат едно наум.

Sharpless 2-308 се намира на 5200 светлинни години от нас в съзвездието Голямо куче, и въпреки възрастта си от около 70 000 години, космическото сапунено мехурче е наясно с калибъра на собствения си чар.

На 5200 светлинни години може и да ти се стори Земята тази сутрин, ако трудно се доверяваш на понеделника. Дай си време.

 
Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg