Привет. Остави тревожността да поспи, докато ти си поживееш.

Абе дявол да го вземе, не мислите ли, че трябва да приемаме всичко за хубаво, че няма абсолютно никаква полза да се тревожим и всъщносттрябва да проумеем от какво значение би било за нас да разберем, че наистина и за нищо не се тревожим?

Джак Керуак

Защитата ти никак не е жалка, като се замислиш.

И така докато отново падне другата седмица.

Там, където се пресичат модният и плавателният канал.

Считани за най-силни и най-почитани по нашите земи.

Китай иска да изясни нещо на Доналд Тръмп – Глобалното затопляне не е тяхна измислица, кактотой твърди. Светът разчита на САЩ. Не го разочаровай, Доналд.

Адел откачи, когато на концерта й реши да се самопокани влетявайки един прилеп. Welcome toMexico. Участията на певицата са пословично известни с необичайните събития,които ги съпътстват, като например – сипещи се любовни бележки вместо конфети,фенове, които се сгодяват на сцената, и любимото й куче за подкрепа.

А междувременно някои се будят в Мексико, без да знаят защо и как.

Виктория Джъстис държи да ти покаже аурата си, в случай че си се заинтересувал.

След голямото готвене идва и голямото шише. Същото важи и в обратен ред, но с различнипоследствия.

Според наскоро проведено проучване, прасетата далеч не са лишени от характер и могат даизбират дали да бъдат оптимисти, или песимисти, подобно на хората. Прасетатаоптимисти очакват да намерят храна навсякъде и не спират да търсят и да саактивни. Поука има във всяко прасе.

Учени откриха в американския щат Тексас най-голямото нефтено находище в цялата история на САЩ.Винаги има по някой скрит потенциал за още милиарди.

Хилари не успя да стане президент, но някой друг успя да стане кмет. Остави тази мисъл да отлежи.

Да си застроиш едно Ню Делхи и после да го търсиш в бетона.

Албатросът може да прелети около 600 мили, без да маха с крила, така че нищо чудно и ти сиспособен да прелетиш над петъка неусетно.

Мода от латински: modus – маниер, норма, правило, време, ритъм; начин на изразяване според вкуса, маниер на обличане и поведение, характерни за дадена епоха. Израз на идеала за красота, социално-психологично явление и граница. Модата е всичко заради, което си струва да живеем. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за модата – отговорът е тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg