Публикувахте от Bizarre Art в 14 февруари 2018 г.

Всяко чудо за 3 дни, понякога и по-малко. Изядохме бонбоните, изпихме виното, скоро и цветята ще увехнат. Денят на Свети Валентин и Трифон Зарезан отмина бързо, като нашумял поп хит. Сега навлизаме в постпразнична депресия, а възможностите за качествен, консистентен и масов хейт, намаляват значително.

 

Валерианът подпомага спокойния сън, а празниците помагат за достигането до прозрения.

Всяка година получавам посттравматичен синдром от всеобщото разбиране за романтика: балони, плюшени играчки и шоколад. Само толкова ли можем?

А вие как мислите?

Да ти бият seen си остава класика в жанра, а в ден като днешния изравнява егото със земята. Нито едно Bepce не го заслужава.

14 февруариДенят, на който празнуваме Zdr ko pr <3

Публикувахте от Letiashtata Kozzila Erato в 14 февруари 2018 г.

Каноните трябва да се спазват, отсъди нашият котарак, и настоя за ратифицирането на картичките с котенца като задължителни за всеки празник.

ся зада не кажете че котаракът ви румен е хейтар, мезантроп и чесе прай неска сам ви напраил и ас ена валентимка. ас тоя…

Публикувахте от Котаракът Румен в 13 февруари 2018 г.

Като стана дума – любовта минава през стомаха.

Весел празник <3

Публикувахте от Христо Ждраков в 14 февруари 2018 г.

Любовта не се поставя в рамки. Изключваме билбордите и другите рекламни материали.

обичам го тоа живот ❤️

Публикувахте от Иванка Курвоазие в 14 февруари 2018 г.

Обичаме джендър вълненията всеки ден и още повече – на всеки празник.

 

И все пак няма как да отречем – любовта може да е красива и вдъхновяваща, особено когато превъзмогне Zdr kp, преодолее клишетата и стереотипите, и се превърне в начин да възприемаш света. Ако всички се занимавахме с това, което наистина обичаме и ни вълнува, светът би бил едно хубаво място с по-малко излишна драма.

#valentinesday #sofia #bulgaria #peopleofsofia #sofiaindetails

A post shared by People of Sofia (@peopleofsofia) on

А като заговорихме за драма… Явно само моята заплата е константна величина.

Заплатите в България наистина не са лоши! – каза шефката на финансовия надзор и се разписа на фиша за 13 146 лв.

Публикувахте от Калинка Тодорова в 14 февруари 2018 г.

Публикувахте от Christo Komarnitski в 14 февруари 2018 г.

Prass-Press пита Борисов:1.Кога ще ни отпусне, даде, подари билбордовете, откупени от правителството му за Европредседа…

Публикувахте от Tchavdar Nikolov в 14 февруари 2018 г.

Ако днес не са ви подарили цвете, не са ви завели на романтична вечеря и не са ви увеличили заплатата –спокойно, винаги може да бъде по-зле.

Помнете: дъното е хипотетична величина, а късите клечки не свършват. Точно, когато сте решили, че сте ударили десетката по каръщина, животът винаги може да ви опровергае. Или иначе казано – Шампионска лига и романтичен празник са една не толкова добра комбинация.

Макар и хората да сме социални същества, малка доза интровертност и самодостатъчност никога не вредят. Всяка празнична истерия рано или късно отминава. Сякаш вчера се вайкахме за коледните подаръци, а днес изпратихме Свети Валентин и започваме да мислим за мартенички и великденски отпуски. Истерии има за всички от сърце. Затова днес го дайте по-спокойно и си поръчайте двойно еспресо с топинг безразличие.