Привет. Търсенето на изтънченост в нещата не се състои в тяхното усложняване. Колкотопо-вълнуващо е нещо, толкова по-просто е то в същността си и не изисква излишнонапрягане.

Никога не усложнявай нещо, което е просто. Това е една от най-големите житейски мъдрости,които съществуват. Много мъчно приложима. Никога не се проявявай като духовенХеркулес, щом можеш да постигнеш същото с един нов панталон. Никога не трябвада форсираш щастието си.

Ерих Мария Ремарк

А една българска Мерил Стрийп задължително носи със себе си корава психика и трудно се поддавана преспи и емоции.

Различните техники за справяне с живота си имат своите очарования.

В крайна сметка проблеми не съществуват, ако не се напрягаш да ги търсиш.

Хилари Клинтън направи неочаквано посещение на последното представление на мюзикъла The ColorPurple на Бродуей. А присъстващите едва ли можеха да са по-щастливи да я видят.И така с риск да стане нескромна в изискванията си, публиката я аплодираше привсяко нейно преминаване и благородно помахване с ръка през салона.

А сега поглед от другата страна на хълма, където несимпатиите са взаимни. Единствено Мерил Стрийп е способна да разкритикува Тръмп, без дори да спомене името му. Бъдещият президентзапази мълчание, но за кратко. Още на следващия ден рано сутринта Тръмп изля гнева си с неизбежните определения към актрисата.

На Златните глобуси едно нещо трудно може да се забрави– тенът на Райън Рейнолдс. Като че оранжевотосияние беше малко повече от необходимото.

Райън Гослинг ти дава перфектния отговор, с който да се измъкнеш от сложен въпрос. Актьорът определеноимаше поводи за празнуване и чаша шампанско – мюзикълът La La Land подобри рекорда за най-много награди Златен глобус, като взе призовете във всички седем категории. А освен това се прибра със статуетка занай-добър актьор.

Най-интересното по церемонии обикновено се случва не по време на връчването на самите награди,а след това.

Ева Лонгория избира…

А храната е нещо, което има за задача да те накара да се усмихнеш доволно под каскет.

И така в хода на еволюцията човекът проверява дали са го харесали и забелязали, за да видинакъде още може да се промени.

Втората най-дълга река в света предлага круиз, като разменя по някоя и друга светлина и дума попътя си.

А там някъде се разхожда по един Батман, който върви с наведен поглед в търсене на вечеря.

И във всяко нещо се съдържа красота, стига да можеш да я изтъкнеш.

Политиката е умение да се управлява полисът, градът, държавата; да се осъществява организиран контрол над населението. Защото не е имало по-горещ политически месец тази година. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за политиката – отговорът се крие тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg