Привет. Животът е най-добрият режисьор и ежедневно му се отдава възможност да прави зрелища.

Светът е филм за всичко, което съществува; той е филм, направен от същия материал, който енавсякъде, принадлежащ на никого; който е това, което всичко е.

Джак Керуак

Националността е нещо много по-голямо от етнически анализ.

Когато един художник те покани в ателието си, няма как да му откажеш.

А като че ли най-добре е да останеш необезпокояван от какъвто и да е празник.

Лейди Гага пусна ново музикално видео към песента Million Reasons. В него ни запознава отблизос живота на поп звезда, който в крайна сметка се оказва балада, а не странниаутфити и репетирана хореография.

Иначе песента е виждала и далеч по-жизнерадостни изпълнения допреди две седмици.

На приклещената зад кулисите Кендъл Дженър не й остана друго, освен да се пробва да попее катоРиана. Дженър даде всичко от себе си, но високите тонове не й понесоха и заложина танците от място.

Актьорът Раян Рейнолдс получи почетно място на Холивудската Алея на славата – необикновеносъбитие, на което присъстват и специални гости – цялото му семейство, ате показват много по-завиденентусиазъм от отличения баща.

Обичайният преглед на сутрешния печат оставя Антонио Бандерас с ококорени очи, защото повсичко изглежда, че е имал лют спор с приятелката си Никол Кимпъл, без дори даразбере.

Чичо Чарли пък изглежда сякаш не би се трогнал особено от това какво му е приготвила пресата.Голяма доза мъдрост се съдържа в цялата му лежерност и хедонистичен поглед къмсвета.

Има по нещо сбъркано във всеки празник. Бликащата еуфорията постепенно преминава вперманентен ужас. Merry crisis and a happy new fear.

Семейното правителство днес заседава кой излиза по-нелепо на снимки.

Съветът на Хагрид „следвайте паяците“ не води до нищодобро поначало. Магическата разпределителна шапка в един съвсем реален вид.

Безсъниците са също толкова мъчителни за астронавтите в Космоса, колкото и за хората наЗемята. Маските за очи не помагат особено.

А понякога си заслужава да не заспиш.

И без друго светът е достатъчно тъжен, за да се тормозиш излишно. А и това далеч не е необходимо,когато можеш да му се смееш.

Имаш нужда да изживееш точно това, което ти предстои.

Политиката е умение да се управлява полисът, градът, държавата; да се осъществява организиран контрол над населението. Защото не е имало по-горещ политически месец тази година. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за политиката – отговорът се крие тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg