Привет. Странни светоусещания се оформят под влиянието на външни фактори, но дори от срасналитесе със същността ти норми можеш да извлечеш полза. Контрастите те приканват да чувствашдори по-силно.

От малки се учим да избягваме близостта: “Никога не се разкривай” – ни учат…Наистинали искаш нечии мръсни, захабени пръсти да ровичкат съкровените фибри на душатати? Никога не вземай бонбон от непознат. Даже и от приятели. Нима искаш да сизадължен на някого? А най-важното – забрави за грижата, забрави завинаги.Защото загрижеността и симпатията ще те накарат да пуснеш моста на твоя замък ида се измъкнеш от бронята си… нима искаш всеки минувач да знае какво мекокоремче имаш всъщност?

Кен Киси

За някои оптималният вариант се състои в това да нямаш никого над себе си. Без по-особени разсъжденияи критика, собствените ти действия няма начин да ти се сторят не на място.

Радиусът на съвременните виртуални взаимоотношения магически едновременно расте и се скъсява.

В някои случаи незнанието е удобно убежище в един голям и мрачен свят.

По неофициални сметки руският олигарх Валери Коган се охарчи с около 4 милиона долара, за дапокани Марая Кери и Сър Елтън Джон на сватбата на своята 19-годишна внучка вЛондон. Марк Ронсън пък влезе в ролята на диджей, а някъде оттам се промъкна иАнтонио Бандерас с празнична реч. Сватбените звездни разточителства не водят донищо добро.

Филмът Логан – десетият филм от поредицата Х-Мен и трети в трилогията на Върколака предстои даизлезе през март тази година. Това е последната изява на Хю Джакмън като върколакаЛоган – роля, която играе от цели 16 години.

Да изядеш пица почти с твоите размери все още не е наказуемо, но е меко казано несъобразителнода навираш наситения италиански аромат на босилек право в носа на последователитеси в инстаграм.

Цвети Пиронкова има онази необходимост да знае какво ще стане по-нататък, за да знае как даатакува целта, която непрекъснато пътува насам-натам.

A двата крака на Джаред Лето нямат търпение да усетят съприкосновение с непознати земи и усещания.

Сириус е една от най-близките до нас звезди – намира се само на някакви си 9 светлинни години отСлънчевата система.

Резултатът от това, което се случва тогава, когато направиш сателитна снимка на Земята и следтова използваш програма с изкуствен интелект, за да я преобразиш в стила нахудожник от началото на 20. век. Приключение, предназначено единствено задебнещи и забелязващи мозъци.

Изглежда някой подразбира, че не е изключено да си изкара по-добре под водата.

Щом денят е по-дълъг от годината, значи всичко е наред. Или ако не е – ще бъде.

Вторникът също е напът да бъде почти толкова дълъг, ако го вземеш насериозно.

Политиката е умение да се управлява полисът, градът, държавата; да се осъществява организиран контрол над населението. Защото не е имало по-горещ политически месец тази година. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за политиката – отговорът се крие тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg