Привет. Животът е по-поносим, когато си с протрити кецове и безсмъртен суитшърт.

Просто съм някакъв нещастен извратен тип, който не умее да мисли правилно, като всички, аз не мога да приуча себе си да ходя в общиятвпряг.

Арчибалд Кронин

Любопитството на един зараждащ се живот.

Зъбатата ирония притежава известна красота, бeзспорно.

Майчина обич, за която една страна не стига.

Може би все пак Кейт Мидълтън би оцеляла, ако не беше херцогиня в този живот.

Джъстин Тимбърлейк и Ана Кендрик трябваше да запалят светлините на Лондонското око напремиерата на анимационния филм Тролове. На лице беше подготовка, червен бутонза натискане и съпътстващото отброяване. Всичко притихна. Джъстин натиснаподканващия червения бутон. И пак, и пак,и пак. Механизмът избра да не се подчини на всеобщия любимец, но никой не му серазсърди, защото накара Тимбърлейк да ни се усмихне неловко от сцената.

За да се усмихваш малко по-уверено Хали Бери те предизвиква да стопиш езиковите бариери и да усетиш красотата нанова и непозната култура.

А сега към едно друго, по-страховито предизвикателство. Изоставениятпризрачен лунапарк Нара Дриймленд в Япония изглежда се оформя все повечекато антиутопия на Дисниленд. Ето каква метаморфоза претърпява изоставен парк,затворил вратите си за посетители през 2006 година. Възможно е да откриеш мутиралаверсия на Мики Маус някъде там..

Терминаторът се изправя лице в лице с халба бира. Трудно ще му се опре.

Движенията в тениса силно напомнят възторжен танц. Ито без бира.

По-бързо, по-високо, по-силно.

You may say I’m a dreamer, but I’m not the only one. I hope someday you’ll join us. And the world will live as one.

Полша и Мария Кюри са в недоумение защо липсват.

Провокация – премери размера си с акула, без да се почувстваш нищожен.

Заслушай се в симфонията от цветове.

Животът е добър режисьор.

Естествено продължение на ръката; онова всезнаещо нещо от Пътеводителят на Дъглас Адамс, на което пише Без паника; най-бързият ни източник на всевъзможна информация и комуникация. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за мобилните технологии – отговорът е тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg