Не реагираме късно – знаем, че Hoxton отвори в края на миналата година, но сега недна фотография в Instagram ни напомни, че не сме ви разказали за хотела. Накратко – Hoxton е шик, че и ултра-шик.

Самият бранд Hoxton непрекъснато се движи на ръба на модерното и често изненадва. Честно казано, към момента това е най-интригуващата хотелска верига и си струва да й обърнете внимание.

Хотелът в Париж е най-големия от веригата със своите 172 стаи. Разбира се, има и коктейл бар, както и любимото ни brasserie, как без него в Париж.

Намира се на завидно място – rue du Sentier, която напоследък бушува от технологични предприемачи, стартъпи и разни други свежи типове.

 

***
Материалът е част от поредицата “Следващите 25” 

„Следващите 25“ е проект на Дарик радио и VIVACOM. Слушайте интервютата по Дарик, като подкаст на darikradio.bg. Четете на egoist.bg

25 години Дарик радио. 25 идеи и разговори за годините напред. СЛЕДВАЩИТЕ 25 ХОРА и ИДЕИ идват скоростно при вас благодарение на 4G мрежата на VIVACOM, наградена от speedtest на OOKLA. за повече информация посетете www.vivacom.bg