Номерът с компанията за бургери White Castle е този – хем е икона, хем е възможно и да не сте чували за нея. Обаче не бива да забравяте, че списание Time преди време нарече точно техните бургери “най-влиятелните бургери на всички времена”, а това си е значимо признание.

От днес компанията White Castle предлага нова версия на най-популярния си бургер, който този път ще се нарича The Impossible Burger. Въпросният бургер, който май не е точно бургер, е направен от пшеница, кокосово масло, картофи и една протеинова съставка, чийто екстракт се получава от растения.

Тоа Хефтиба

Невъзможните бургери ще бъдат налични в 140 локации на White Castle – от Ню Йорк до Чикаго и обратно. Демек – това е първият бургер, който се прави от растения, добре дошли в бъдещето. Името идва от партньорството с компанията “Impossible Foods”, която е построила нови продукционни съоръжения, за да отговори на изискванията на White Castle. В очакване на европейски отговор, обещаваме да опитаме въпросния невъзможен бургер при първо пътуване до Щатите и да ви държим в течение.