Привет. Свободата протяга ръце с меки ръкавици само по изключение –  към това, което не може да се поправи илиподобри.

Нито един душевно здрав смъртен не е наистина свободен, защото истинската свобода е нещо толковаужасно, че единствено лудите и божествата биха могли да я понесат с отворениочи.

Тери Пратчет

Скритата самоличност понякога е по-чаровна.

Дълги въображаеми екскурзии из дебрите на английския език.

Всевъзможни напъни за продуктивна дейност водят до изкривяване на разсъдъка.

Политическият дебат се провежда най-добре, когато е под формата на скеч. Алек Болдуин вролята на Доналд Тръмп, Кейт Маккинън в ролята на Хилари Клинтън и специалнотоучастие на Том Ханкс. Екшън!

Мъртвото тяло съвсем не е безполезна и толкова неприятна за гледане обвивка – Пол Дейно иДаниел Радклиф ще те убедят в това. Може да си наясно, че в главите на режисьоритеобикновено избуява един шантав свят, но Swiss Army Man е същински Франкенщайн,сътворен от дуото извратени мозъци Дан Куан и Дейниъл Шейнърт. Филмът е пътешествиеот абсурда към смисъла, от смешното към сериозното и обратно. Депресираният Ханк(Пол Дейно) се намира на обезлюден остров и е на път да се самоубие, когато трупът Мани (ДаниелРадклиф),  изплува на брега и гопрекъсва. Оттам нататък само той си знае какво се случва…

Първият и най-вероятно единствен концерт за годината на Тейлър Суифт беше акустична версия на най-популярните и песни. На кънтри певицата й се наложи даправи почивки за носни кърпички заради настинката си. Разбира се, че правиш един концерт в годинатаи един път се разболяваш – точно предишоуто. Това е мотото на живота – коментира хремавата Суифт.

Пловдив е град, който неминуемо те кара да се усмихнеш. И Цвети Пиронкова смята така.

Дори на Стокхолм ще му бъде мъчно, че Григор си тръгва.

Комедийната актриса Селесте Барбър подаде своята биография за Виктория Сикрет. Мястото и ев кърпа вързано.

Хю Джакмън изпробва по всевъзможен начин ефектите на лицето си пред камерата. Всеки лицевмускул се подчинява на шантавия му мозък.

Не, Орландо Блум няма брат близнак, просто се заиграва с твоите представи.

Now more than ever we need to talk to each other, to listen to each other and understand how we see the world, and cinema is the bestmedium for doing this.

Исландия освен красива природа, обещава ниски данъци и високо качество на образование.

Таен поглед върху две половинки не толкова различни половинки.

Не е лесно да се отпуснеш и да пробваш да поживееш.

Докато почувстваш дълбоко разбиране със самия себе си.

Мода от латински: modus – маниер, норма, правило, време, ритъм; начин на изразяване според вкуса, маниер на обличане и поведение, характерни за дадена епоха. Израз на идеала за красота, социално-психологично явление и граница. Модата е всичко заради, което си струва да живеем. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за модата – отговорът е тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg