Мобилен телефон, който не персонализирате до безкрай, а който сам върши това на база начините, по които го използвате. Има ли такъв? Ами да.

Мобилен телефон, който наистина има дълъг живот на батерията? Да, има и такъв.

Мобилен телефон, който непрекъснато се усъвършенства, автоматично, независимо от вас; защо ли ? защото и вие непрекъснато се усъвършенствате.

И още.

И още много неща, за които ще кажете – не, не е възможно. Ала вече е.

Новият мобилен телефон Nokia 7.1 е тъкмо това. Тествахме го и установихме невидимото, което обаче се усеща непрекъснато – адаптивната батерия е наистина такава; интуитивният интерфейс, базиран на жестове, наистина е такъв.

 

 

В допълнение към това, този мобилен телефон разполага с двойна основна камера с оптика ZEISS. Натъртваме на това, тъй като наскоро снимахме с няколко стари филмови фотапарати с оптика ZEISS и да, по дяволите, изключителна е. Технологичните разработки днес така са напреднали, че оптиката ZEISS на този Nokia са гарантирана основа за отлични фотографии. Разбира се, всичко зависи от окото и усета ви, но накъде без перфектна оптика. В допълнение към това с технологията с технологията AI може да добавяте към всяка снимка артистични детайли с 3D персонажи, маски и филтри.

 

 

С Nokia 7.1 можете да правите невероятни и реалистични HDR снимки. Можете да създавате по-ярки и контрастни изображения, с повече светлина, цветове и детайли, както на осветени, така и на тъмни места – снимки, които няма да останат незабелязани, когато ги споделите.

 

Но като говорим за перфектни снимки, нека обърнем нещата и така – това е телефон, който също заслужава да бъде сниман – Nokia 7.1 е перфектната комбинация от стил и съдържание. Екранът Full HD+ 5,84’’ PureDisplay, със съотношение 19:9 се простира чак до ръбовете и осигурява по-голяма площ без увеличаване на размера на телефона. Стъкло отпред и на гърба оформено по ъглите и алуминиева рамка от серия 6000; Nokia 7.1 се откроята с диамантено-шлифованите си цветни кантове.

 

Накратко – това е мобилният телефон на сезона. Искаме такъв. А вие? Повече на nokia.bg.