В първите четири позиции на тазгодишната класация, на най-богатите знаменитости няма промяна сравнено с 2017-та.

Силата е с него и бащата на джедаите отново предвожда в галактиката на известните по нетно богатство. С 5.4 милиарда долара Джордж Лукас е на позиция преди Стивън Спилбърг, с неговите 3.7 милиарда. Трета е Опра Уинфри с 2.8 милиарда, следвана от Майкъл Джордан с 1.7.

На петата позиция е впечатляващият дебют, на 21-годишната Кайли Дженър с нетно състояние от 900 милиона долара. Най-малката сестра от клана Кардашиян, макар и от втория брак на маменджър Крис, е реалити звезда от ранна детска възраст, инфлуенсър със 121 милиона последователи в Instagram и едноличен собственик на едноименния си козметичен бранд Kylie cosmetics. В стори преди два дни, Кайли показа на феновете си в Insta и първата си поръчкова кола – бебешко синьо Bentley…

5-тата позиция младия козметичен магнат дели с равния по богатство Jay Z, който напредва с 2 места и 90 милиона долара (миналата година състоянието му бе оценено на 810 милиона). Следва Дейвид Копърфийлд с 875 милиона магически непроменено състояние от 2017-та година.

Лошото момче от източната страна на хип-хопа Diddy с 825 милиона заема 8-мата позиция, следван от Тайгър Уудс и Джеймс Патерсън с равни състояния в размер на 800 милиона долара, които завършват десетката.