Привет. Животът е като хлапе, което усилено те моли да си играеш с него. За да го заобичаш предида ти е станало досадно, е необходимо да му угодиш.

Жалко, че светът трябва да се отказва от толкова много хубави неща само защото билинездравословни. Аз лично се съмнявам, че създателят може да ни е дал някоеподкрепително, което, използувано с мярка, да е нездравословно. Изключениеправят само микробите.

Марк Твен

Някъде по пътя в стремежа да надминеш себе си, може да изгубиш същността си по коридорите.

А животът обича да се смее гласно на собствените си гениалности.

Когато в публичното пространство се появят засрамващи видеа и снимки от миналото, дори РайънГослинг има нужда от дълбоко вдишване и издишване и замислено потриване набрадата. В социалните мрежи има видео, което Гослинг наистина не би искал давидиш. Пътят до La La Land е дълъг, но славен.

А пък Доналд Тръмп в крайна сметка все пак успя да открие музикална група, която да озвучи иотпразнува деня на стъпването му в длъжност като президент. Групата 3 DoorsDown поеха по стръмния баир, който може и да се окаже най-краткия път къмамериканското презрение.

Алек Болдуин също изглежда особено уверен в своята собствена версия за случилото се на първатапресконференцията на Тръмп миналата сряда, която обаче не мина толкова гладко.

Рапърът Дрейк официално е фен на Саша Обама. Инстаграм симпатията му вероятно е породенанай-вече от шапката на Саша, която всъщност е част от колекцията на певеца. А тойсе чувства длъжен да отбележи този факт. Така де – симпатията е взаимна.

Всеизвестен факт е, че майките имат способността да изненадват най-силно поотрасналите си вечедеца на рождените дни. Орландо Блум е най-доволен от тази истина.

Кейти Пери и компания пък се погрижиха за изненадата с тортата сова и дрескода с лика наБлум, защото 40 години могат да се празнуват адекватно единствено по тозиначин.

A един съмишленик никога не е излишен, за да ти каже това, което вече знаеш. С повод или без.

Марго Роби се наслаждава на семейния живот и слънцето, изкатерило се някъде отгоре.Междувременно пуска картички в социалните мрежи, за да ни уведоми.

Късметът работи тогава, когато не даваш вид, че разчиташ на него, за да не го прогониш.

Понякога нещо ти остава в ума, въпреки чувството, че не си слушал или наблюдавал внимателно.

Изглежда никой не е обяснил на черната дупка в центъра на нашата галактика, че не е прилично дасе плюе на обществени места.

А някои животни от време на време правят непривични неща. Хората са така постоянно.

Една леко стряскаща диагноза за света, която не следва да се приема така лесно, както сеприема лошото време навън.

Драсканица по заснежения прозорец на трамвая може и да ти напомни за къде си.

Политиката е умение да се управлява полисът, градът, държавата; да се осъществява организиран контрол над населението. Защото не е имало по-горещ политически месец тази година. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за политиката – отговорът се крие тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg