През 2019-та година станахме свидетели на няколко основоположни напредъка в технологично отношение за България. Един от тях беше, безспорно, демонстрацията на 5G и съответно начало на поумняването, на градовете.

Компании, доставчици на услуги като високоскоростен интернет, решения за създаване на взаимодействащи си системи посредством интернет и достатъчно пространство за съхранение на данни, най-ясно и най-масово отразяват този напредък. При тях дигитализацията започва от вътрешните системи и процеси за да достигне до осезаемото за всички потребители – коренна промяна на начина, по който работят с клиенти. Вече е въпрос на няколко клика през джобното устройство за да упрaвляваш потреблението си и закупуваш допълнителни услуги веднага. Абонатите на Виваком използват платформата за самообслужване My VIVACOM. В уеб версия и мобилно приложение. И ако най-ценният ни актив в днешната забързана реалност е времето, то по този начин пестиш много от него и в същото време разполагаш с пълната информация за потреблението си. Няколко предимства на My VIVACOM, от които можеш да се възползваш веднага са:

Бърза проверка на изразходвани и оставащи мегабайти.

Бързо добавяне на допълнителни мегабайти и минути.

Сигурно и светкавично плащане на сметката онлайн.

Бързо презареждане на предплатени мобилни услуги.

Преглед на всички услуги.

Активиране на роуминг. Да. И това.

И еднократен бонус – 10 000 МВ мобилен интернет на максимална скорост.

В действия:

Изтегли и инсталирай приложението My VIVACOM безплатно за Android или iOS телефон от Google Play или App Store. Регистрирай се лесно директно в приложението или от web версията. Ако досега си имал профил във VIVAONLINE , то той е запазен и няма нужда да правиш нова регистрация в My VIVACOM. Влез в приложението със собствен е-mail адрес и парола за достъп или с мобилен номер. Готов си за сърфиране. Буквално докато пиеш кафето си можеш да платиш сметката или презаредиш картата.

Спести от времето си, в полза на любимите хора или занимания. Това е едно от основните предимства на технологиите днес, което можеш да усетиш веднага. Да, те навлизат в ежедневието ни скоростно, но това може да се окаже много полезно за преразпределяне на приоритетите.

Photo by Mike Scheid on Unsplash