През 2019-та предстои грандиозно турне на Rolling Stones в САЩ със заглавие “Без филтър“. Междувременно тече и подготовката на балетен спектакъл по тяхна музика, а подбора на парчетата е в ръцете на самия фронтмен.

via GIPHY

В момента, вокалистът се наслаждава на празниците с приятелката си, балерината Мелани Хамрик. Преди две години двамата станаха родители. Синът им Девероу е осмото дете на Джагър.

Хамрик, която наскоро е приключила с ролята си в Лешникотрошачката, към Американския Балет, е фокусирана в създаването на хореография към спектакъла по музика на Стоунс. Това ще е нейният дебют като хореограф. А, измежду познатите парчета се очаква да са ‘You Can’t Always Get What You Want,’ ‘Paint It Black’ и ‘She’s a Rainbow.’ ”

Премиерата е планирана за март в театър Мариинский, Санкт Петербург по време на местен фестивал, след което ще дебютира и в САЩ на 18-ти април по време на галата Youth America Grand Prix (Гранд при на младежта в Америка), в Линкълн център. През 2019-та година се чества 20-годишнината от създаването на асоциацията, раздаваща най-големите стипендии на деца. Събитието е известно още като Гала Звездите от днес, срещат звездите от вчера и се провежда в Ню Йорк.

Само два дни по-късно Rolling Stones ще поставят началото на турнето си “Без филтър”, което започва на 20-ти април от стадион Хард Рок във Флорида.

Относно интензивните планове за идната година, Джагър казва: Когато излезеш пред всички тези хора, огромно количество химия започва да превзема тялото ти – такава произведена от самото него, не химикали, които си приел. 

via GIPHY