Привет. Каквато и пречка да ти се изпречи в четвъртък, като нищо може да я отвее свежият вятър и повече да не я видиш наоколо.

У човека всичко трябва да бъде прекрасно: и лицето, и дрехите, и душата, и мислите.

Антон Чехов

Сняг вали и през април. Пристегни шалчето около врата. Има нещо приповдигнато в цялата работа.

"Шоуто на Слави" трябва да почне да се провежда в църквата "Свети Четиридесет мъченици". Там всяка жертва за правда и св…

Публикувахте от Letiashtata Kozzila Erato в 19 април 2017 г.

Апропо, "Пресконференцията на Слави" не е ли страхотна идея за нов формат на Шоуто?

Публикувахте от Dragomir Simeonov в 19 април 2017 г.

Който не е подготвен за тежки условия, може да отнесе някое и друго зашлевяване от протегнат пролетно-зимен клон.

Айде по-бързо ги сглобявайте тия парламенти и правителства, че на хората им се протестира…

Публикувахте от Руслан Йорданов в 19 април 2017 г.

При някое от влизанията и излизанията в пленарна зала на Пеевски много ми се иска патриархът да стане, да размаха жезъла и да рече: You shall not pass!

Публикувахте от Samuil Petkanov в 19 април 2017 г.

А камбаната за тревога бие от доста време. Макар и приглушено.

След като Серина Уилямс оповести, че е в двадесетата седмица от бременноста си, на феновете им отне съвсем малко време, за да им светне лампичката. Тенисистката вече е била бременна, когато спечели Аустрелиън Оупън през януари. Още едно доказателство, че след нещо хубаво обикновено идва нещо още по-хубаво.

И новина пак в този дух – през далечната 1991 година Джулия Робъртс изгря на корицата на списание People като най-красивата жена в света. 26 години по-късно актрисата си отвоюва правото да се усмихва от същото видно място. Всички се досещаме, че никога не е ставало въпрос за титли и измерване на световна красота. В известен смисъл чарът никога не си отива.

Ким Кардашиан и този път си намери с какво да се похвали. Хвалебствията по свой адрес и този път са знаменито изсмукани от пръстите – тя приветства сполетелият я грип, който по думите й е дошъл точно навреме преди звездното събитие Мет Гала, за да я отърве от излишните килограми. Туитър по някое време й напомни, че от грип също така можеш и да си отидеш от този свят.

Виктория Бекъм пък се радва на завидни и съвсем реални успехи. Пош Спайс получи Ордена на Британската империя за хуманитарната си дейност. Номерът е в цялата звездна блъсканица да успяваш все пак да свършиш нещо смислено от време на време. Да й е честит.

Feeling incredibly proud 🇬🇧 #OBE #BuckinghamPalace X VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

В днешно време мечтата е да си дете на Том Круз и Кейти Холмс. 3 торти и парти на плажа за малката наследничка Сури. Порастването определено си струва.

#lemonade 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

A very HAPPY BIRTHDAY to my sweetie 💕

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

А за съществуването на седемте нови планети се разбра съвсем наскоро, но човешкото любопитство вече започна да го населява и подрежда.

Имай предвид, че дори в оригиналните приказки на Братя Грим  отплатата може да подейства успокояващо за кратко, но в крайна сметка е в състояние да довърши някого.

Колкото до сдружаването – за тази работа си има специално отредени места, на които със сигурност не е трудно да отгатнеш какво ще последва.

Междувременно четвъртъкът пристъпва за мечешка прегръдка към теб с могъщите си пролетни снежинки. Без излишно противопоставяне. Измъкни най-доброто от внезапния съюз на пролетта и зимата.

Вижте как пада снега в 05:35 ч.

Публикувахте от Sofia in Details в 19 април 2017 г.

Happy Birthday @katehudson!! Keeping shining bright with your gorgeous spirit ! 💎✨💎

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

I Just Can't! 🌼💛🌼💛🌼👑👑

A post shared by Madonna (@madonna) on

All love…

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on

Haig Club Clubman kind of night @haigclub 🔵

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg