Привет. В делниците никак нее лошо да си беглец, преминаващ по скришни тунели с цел да избяга отнепрестанно въртящото се хамстерско колело.

Ритъмът на уикенда, с рождението му, планираните му веселия и анонсирания му край, следваше ритъма на живота и беше негов заместител.

Ф. Скот Фицджералд

Непознати, случили се по непредпазливост сънародници.

Тръмп отдавна заподозря, че глобалното затопляне е измислено от китайците.

С още едно търкулване на зарчето откриваш и положителното. Радостите са в смекченото зло.

Светлините на Айфеловата кула угаснаха снощи в знак на солидарност и подкрепа към населениетона сирийския град Алепо. Необходимостта от насочването на вниманието къмконфликта в Сирия е осезателна.

Водещият Джеймс Кордън качи Бруно Марс за една караоке обиколка из Ел Ей. 15-минутното кръгчеможе да се обобщи най-пълно с думите на Кордън – „Това е. Не съм се чувствалпо-жив“. Подборът на най-доброто от музикалния каталог на миниатюрния американеци много непремерени танцови движения от пътническото място гарантират празничнототи настроение. А понякое време Марс става Пресли.

Звездата на Барселона Лионел Меси изпълни мечтата на Муртаза Ахмади – афганистанското хлапе, което стана популярно в интернет в края на януари тази година с найлоновата торбичка с името на Меси, която родителите му направили, защото нямали възможностда му купят футболна фланелка. Малкият Муртаза излезе на терена в Доха редом дофутболистите на Барселона.

Преди няколко години Джон Мейър и Тейлър Суифт излизаха за известно време, но романсът им непродължи дълго – около 3 месеца. След това Суифт по традиция му посвети песен сдраматичното заглавие “Dear John”. По всичко изглежда, че Джон е злопаметен – осем години по-късно си спомни за рождения ден на кънтрипевицата и я поздрави специално. А по-късно реши, че просто няма смисъл и гоизтри.

Тейлър Суифт все пак може и да има и добра страна. Така поне твърдят приятелите. На рождения йден.

Когато Кайли Дженър снима огромната си елха, социалните мрежи се чудеха дали не я е откраднала от Рокфелер център. И ето я сега подогромното напръскано с бял спрей коледно дърво и прегърнала приятеля си рапъраТайга. Снимката е озаглавена “All I want for Christmas isyou…”. Така и не става ясно дали Дженър има предвид приятеляси, или обмисля как ще изплати огромното побеляло нещо зад нея.

Изкуство на хартийки. Само тези, които опитат да се докоснат до него, могат да го разберат.

Според проучване левичарите са по-бързи от тези, които са с водеща дясна ръка, когато се налагада извършват няколко неща едновременно.

Единствено заешкото бездействие е способно да впечатлява толкова много.

Всеки си има собствена кауза. Още едно потвърждение, че на никого не му е лесно.

Прочутото розово езеро Хилиър дължи своя цвят на халобактерии – едни от най – старите обитатели на планетата,които имат късмета да си намерят средас високо съдържание на сол.

4-секундно визуално замисляне за възможен начин, по който планетата Земя може да се затриеза вечни времена. И все пак – едва ли ще ни погълнат толкова бързо, шоуто вероятноще е с по-голяма продължителност.

На кого му пука ли? На 3,3 милиона последователи в Туитър.

Ежедневно се водят интензивни войни на подсъзнателно ниво.

Политиката е умение да се управлява полисът, градът, държавата; да се осъществява организиран контрол над населението. Защото не е имало по-горещ политически месец тази година. Кого да следваш в социалните мрежи, ако искаш да знаеш всичко за политиката – отговорът се крие тук.

Четете всеки ден преглед на социалните мрежи в egoist.bg